Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Θα πολεμήσουν οι Έλληνες σε ένα πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας;





Αν η Ελλάδα πάει σε πόλεμο με την Τουρκία με αφορμή τα Ίμια -είτε επειδή θα ξεχάσει πως είναι προτεκτοράτο, είτε επειδή θα της το επιβάλουν οι προστάτες και «σύμμαχοί» της-, θα προκύψουν μερικά προβλήματα. Κατ΄ αρχάς, δεν ξέρουμε πόσοι Έλληνες είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν σήμερα για την Ελλάδα.
Μην δίνετε σημασία στα μεγάλα πατριωτικά λόγια.
Όταν σφυρίζουν οι σφαίρες, οι μπατριώτες τα κάνουν πάνω τους.
Το ξέρουμε από την Ιστορία. Οι πιο κότες, οι πιο ρουφιάνοι και οι μεγαλύτεροι προδότες ήταν οι μπατριώτες.
Κολυμπώντας θα προσπαθούν να φτάσουν στην Ιταλία, για να κάνουν αντίσταση από την Ευρώπη.
Εν τω μεταξύ, οι Έλληνες δεν αντιστάθηκαν στην αρπαγή της χώρας τους, θα πάνε να πολεμήσουν με κίνδυνο να πεθάνουν ή να μείνουν ανάπηροι;
Βέβαια, η αναπηρία είναι ένα κίνητρο για να πολεμήσουν οι Έλληνες, αφού μετά θα πάρουν αναπηρική σύνταξη, αλλά ο κίνδυνος να τα τινάξουν είναι αποτρεπτικός παράγοντας.



Επίσης, πολεμάς, όταν έχεις κάτι να χάσεις.
Όταν σου τα έχουν πάρει όλα, γιατί να πολεμήσεις;
Σου έχουν πάρει όλη τη χώρα χωρίς να πολεμήσεις, και θα πας να πολεμήσεις για δυο βράχια;
Και άντε, και πας να πολεμήσεις.
Θα είναι όλοι οι Ελληνάρες μέσα στα χαρακώματα με τα κινητά και θα ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες στο Facebook, για να τους κάνει like η Βούλα η σγουρομάλλλα από την Τούμπα.
Θα έρχονται οι Τούρκοι να τους σφάξουν, και θα λέει ο Μήτσος «μισό λεπτό, να απαντήσω στη Μαρία από το Περιστέρι, που ρωτάει πώς τα περνάμε εδώ».
Θα είναι έτοιμος ο Αχμέτ να τον καρφώσει με την ξιφολόγχη και θα του λέει ο Βάγγος «μεγάλε, κάτσε μισό λεπτό, να βγάλω τη selfie, να φαίνεσαι κι εσύ που με καρφώνεις».
Θα τελειώνει η μπαταρία του κινητού, και θα κάνει χαρακίρι ο Ελληνάρας. Θα την πετάει στους Τούρκους για να του την φορτίσουν.
Δεν θα έχει σήμα το κινητό, και θα βγαίνει ο άλλος ο ηλίθιος από τα χαρακώματα, για να πάει κάπου να πιάνει καλύτερα, οπότε θα την τρώει στο δόξα πατρί και μετά θα τον θάβουν στην Καρδίτσα ως ήρωα του πολέμου.
Στη μέση είναι και η τηλεόραση.
Θα πολεμούν οι Έλληνες τους Τούρκους και θα σκέφτονται ότι χάνουν το τούρκικο σίριαλ και το Survivor.
Άσε που μπορεί οι Τούρκοι να μη μας επιτρέπουν τη μετάδοση του τούρκικου σίριαλ και του Survivor -που είναι τουρκική παραγωγή-, για να κάμψουν το ηρωικό φρόνημα του περήφανου και ανυπότακτου λαού μας.
Επίσης, είναι τα χρέη.
Με τόσα χρέη και τόσους λογαριασμούς, πώς θα πάμε να πολεμήσουμε;
Θα είναι οι Έλληνες στην πρώτη γραμμή, θα έχουν τους Τουρκαλάδες απέναντι και θα παίρνουν τηλέφωνο τις γυναίκες τους -μέσα από τα χαρακώματα-, για να τους θυμίσουν να πληρώσουν τη δόση στην Εφορία ώστε να μη χάσουν την ρύθμιση με τις 120 δόσεις.
Βέβαια, αν γίνει πόλεμος με την Τουρκία, μπορεί να βγει η κυβέρνηση και να πει πως χαρίζει τα χρέη σε όσους πάνε να πολεμήσουν.
Ποιος τις πιστεύει πια, όμως, τις ελληνικές κυβερνησεις;
Μπορεί να επιστρέψεις από τον πόλεμο και να σου πουν πως, αφού σώθηκες, πρέπει να τα πληρώσεις τα χρέη στην Εφορία, και μάλιστα έχεις και πρόστιμο, για να στηριχτούν οι οικογένειες αυτών που έπεσαν ηρωικά.
Στην διάρκεια του πολέμου, μπορεί να σταματήσουν και οι πλειστηριασμοί.
Θα είναι κάπως περίεργο να σου λένε «πολέμα να μην πέσει η πατρίδα στα χέρια των Τούρκων» και αυτοί να σου παίρνουν το σπίτι.
Δηλαδή, αν σου παίρνουν το σπίτι οι τράπεζες, γιατί να φοβάσαι μην στο πάρουν οι Τούρκοι;



Από την άλλη, μπορεί να βγει ο Ερντογάν από απέναντι και να πει στους Έλληνες στρατιώτες πως, αν παραδοθούν, τους χαρίζει όλα τα χρέη και τους κάνει και δώρο 15 μέρες διακοπές στη Μύκονο.
Σε μια τέτοια περίπτωση, προβλέπω να καταρρέει το μέτωπο μέσα σε δευτερόλεπτα.
Θα μείνει μόνο ο στρατηγός μας, ο Φραγκούλης Φράγκος, που θα έχει αγωνία μην πέσει στα χέρια των Τούρκων και τον δείξει η τηλεόραση με άσπρη ρίζα, γιατί πώς να το βάψει το μαλλί μέσα στα χαρακώματα;
Αν χαρίσει ο Ερντογάν τα χρέη στους Έλληνες, θα τον υποδεχτούμε σαν απελευθερωτή στην Αθήνα.
Σε κάθε περίπτωση, μάλλον δεν μας συμφέρει να πάμε σε πόλεμο για την Τουρκία, γιατί μπορεί να χαλάσουμε αυτό το φοβερό σερί δόξας, γενναιότητας και ηρωισμού που έχει η Ελληνική Ιστορία.
Οπότε, ας μην πολεμήσουμε.
Καλύτερα να κάνουμε ένα… συλλαλητήριο.

Επίσης είναι πλέον τόσες εκατοντάδες οι ΤουρκοΕλληνικές επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, και τόσο μεγάλα τα οικονομικά συμφέροντα που θα ρίξουν τον Τσίπρα …πριν αποφασίσει. Προτιμούν όχι να δώσουν ένα νησάκι, αλλά και την μισή Ελλάδα προκειμένου να μην έχουν οικονομική απώλεια.

Oσο για τους Τουρκους; Δεν ειναι τόσο ηλίθιοι. Ξερουν με ποιους εχουν να κάνουν .Θα πάρουν οτι θέλουν, οποτε θέλουν ..ΑΘΟΡΥΒΑ.


Πηγή: http://ixnos.blogspot.gr/2018/02/normal-0-false-false-false.html


 Παρά το ότι το παραπάνω άρθρο (που αναδημοσιεύτηκε στο ixnos από αριστερό ιστολόγιο) είναι αρκούντως μηδενιστικό και ισοπεδωτικό, εντούτοις οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι στηλιτεύει -με δηκτικό τρόπο- κάποιες υπαρκτές παθογένειες της σημερινής ελληνικής κοινωνίας.
 Δεν είναι βέβαια όλοι έτσι, αλλά δυστυχώς οι περιπτώσεις που αναφέρονται στο άρθρο δεν είναι διόλου σπάνιες..
 Παραλείπει βέβαια να τονίσει ότι σε αυτούς που ΔΕΝ θα πολεμήσουν συμπεριλαμβανονται οι πάσης φύσεως φλώροι αριστεροί διεθνιστές, αναρχοαριστερά ανθελληνικά στοιχεία, ειρηνόφιλοι φιλελεύθεροι μπούληδες, ψυχασθενείς, πρεζάκηδες, τραβεστί, αδελφές και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

3 σχόλια:

  1. Μπορείς να κοιτάξεις αυτό?
    http://www.efsyn.gr/arthro/mia-anepithymiti-meionotita

    Σε κάποια σημεία αρκετά γενικόλογο και ίσως προπαγανδιστικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο απ΄την συγκεκριμένη εφημερίδα...

      Διαγραφή