Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Δεν είναι διόλου απευκταίο το πιθανότατο ενδεχόμενο νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές - μέρος Β'


 Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε το εύλογο ερώτημα που θέτουν πολλοί καλοπροαίρετοι εθνικιστές:
  "Εντάξει, συμφωνούμε ως προς την αναγκαιότητα διάλυσης της ΝΔ, αλλά εμάς σαν εθνικιστές δεν θα πρέπει να μας ανησυχεί το ενδεχόμενο επικράτησης του εθνομηδενιστικού, νεοταξίτικου, λαθρολάγνου, παρακμιακού ΣΥΡΙΖΑ;
 Γιατί λοιπόν να υποβοηθήσουμε καθ'οιονδήποτε τρόπο την άνοδό του στην εξουσία;" Η πραγματικότητα είναι πως ασφαλώς και υπάρχουν πάρα πολλοί σοβαροί λόγοι ανησυχίας για το ενδεχόμενο ανάληψης της εξουσίας απ΄τον ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως όσον αφορά το μεταναστευτικό και τα εθνικά θέματα.
 Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι τα χειρότερα σενάρια θα γίνουν πραγματικότητα και η μελλοντική αριστερή κυβέρνηση θα προβεί σε αθρόες "νομιμοποιήσεις" και "ελληνοποιήσεις" λαθρομεταναστών οι οποίοι πλέον θα αλωνίζουν ανεξέλεγκτοι (όχι πως τώρα δεν είναι ανεξέλεγκτοι, αλλά τότε θα είναι και με την βούλα του νόμου), ενώ παράλληλα θα έχουμε και κάποιο εκκωφαντικό ξεπούλημα στα εθνικά μας θέματα π.χ. Μακεδονία ή Αιγαίο.
 Είναι αυτονόητο ότι και η απελθούσα κυβέρνηση δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να προχωρήσει σε τέτοιες κινήσεις (έχει δώσει άλλωστε δείγματα γραφής, βλ. αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, σημειολογική περίπτωση Αντετοκούνμπο κ.α.), απλά η ΝΔ αναγκάζεται να κρατήσει κάποια προσχήματα για τα μάτια του κόσμου απλά και μόνο διότι τρέμει την μαζική διαρροή ψηφοφόρων της προς την "τρισκατάρατη" Χρυσή Αυγή.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέτοιον βραχνά πολιτικού κόστους, ή τουλάχιστον έτσι νομίζει....

 Δεν απαιτείται ιδιαίτερη ανάλυση για να καταλάβουμε ποιος θα ωφεληθεί από τέτοιες ανθελληνικές κινήσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
 Ωφελημένη θα βγει μόνο η Χρυσή Αυγή, αφού είναι ο μοναδικός φορέας που με λόγια και έργα αντιστέκεται σε τέτοιες ανθελληνικές μεθοδεύσεις.
  Η ΝΔ ακόμα και σαν αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα μπορεί να αντιπαρατεθεί σθεναρά στον ανθελληνισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Ουδέποτε στην 40χρονη ιστορία της απέδειξε ότι θέλει να συγκρουστεί με την αριστερά. Το ακριβώς αντίθετο, την προσκύναγε με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.
 Οπότε, ακόμα και να επιχειρήσει να κάνει "εθνική αντιπολίτευση" θα είναι εξόφθαλμα ψεύτικο και υποκριτικό αφού φυσικά κανείς δεν θα πιστέψει ότι η διαχρονικά αριστεροφοβική και νεοταξίτικη ΝΔ θυμήθηκε ξαφνικά τα εθνικά ιδεώδη. Το πολύ-πολύ να καταντήσει μία κάκιστη αντιγραφή των εθνικιστών. Και όπως όλοι ξέρουμε, ο λαός προτιμά το αυθεντικό απ΄το κακέκτυπο...

 Αν κάποιοι αναρωτιούνται: "για ποιον λόγο θα πρέπει η Πατρίδα να περάσει τέτοιες περιπέτειες ώστε να ενισχυθεί η Χρυσή Αυγή ως φυσική αντίδραση του λαού στις πιθανότατες ανθελληνικές πράξεις του ΣΥΡΙΖΑ;", τους απαντάμε ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος.
 Έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο;

 Στην τελική αυτή είναι η φυσική ροή των πραγμάτων.
 Η πολιτική ιεραρχία της μεταπολίτευσης ήταν:
 1. ΠΑΣΟΚ
 2.ΝΔ
 3.Αριστερά

 Το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε, διασπάστηκε και διαλύεται.
 Η ΝΔ βαδίζει στα χνάρια του.
 Ε, μετά σειρά έχει η αριστερά, κύρια έκφραση της οποίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
 Μετά την κατάρρευση του τρίτου και τελευταίου πολιτικού πυλώνα της μεταπολιτευτικής σαπίλας, νομοτελειακά θα έρθει η ώρα των Εθνικιστών.
 

 Για όλους αυτούς τους λόγους, πιστεύουμε ότι το καλύτερο σενάριο για τους Εθνικιστές στις ερχόμενες εκλογές είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής παράλληλα με την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου