Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν για την κυβέρνηση και τους συγκυβερνώντες νταβατζήδες!! Εντάξει, λέμε και καμμιά μαλακία καλοκαιριάτικα να περάσει η ώρα...


 Τις τελευταίες μέρες η Ρωσία στα πλαίσια του οικονομικού πολέμου που της κήρυξε η Δύση ανακοίνωσε ότι παγώνει τις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων απ΄την Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό πλήττεται βάναυσα ο Έλληνας παραγωγός (δηλαδή η ελληνική επαρχία) και η ταλαιπωρημένη ελληνική οικονομία δέχεται ακόμα ένα πλήγμα.
 Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους Ρώσους για αυτήν τους την επιλογή. Έχουν κάθε δικαίωμα να πληρώσουν τους δυτικούς με το ίδιο νόμισμα. Απ΄την στιγμή που οι κυβέρνησεις μας είναι σταθερά προσδεδεμένες στο άρμα της Δύσης, μοιραία η Πατρίδα μας υφίσταται τις ανάλογες συνέπειες ως δυτικό προτεκτοράτο.
 Αυτό ας το αναλογιστούν οι ευφυέστατοι ψηφοφόροι των δυτικόφιλων συμμοριών, εεε συγνώμη... κομμάτων ήθελα να πω, που στις κάλπες πράττουν όπως πράττουν. Το δυστύχημα είναι ότι τις "σοφές" επιλογές αυτών τις πληρώνουμε όλοι, αλλά ας μην επαναλαμβάνουμε χιλιοειπωμένα πράγματα.

 Ας προχωρήσουμε στο κυρίως θέμα της ανάρτησης.

 Στο ιστολόγιο έσχατη ανάσχεση δημοσιεύτηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση προς την κυβέρνηση. Ο διαχειριστής του εν λόγω ιστολογίου πρότεινε στον Σαμαρά να αγοραστούν απ'το ελληνικό δημόσιο τα προϊόντα που ήταν προς εξαγωγή στην Ρωσσία και τώρα παραμένουν απούλητα, και να διατεθούν δωρεάν σε συμπατριώτες μας που τα έχουν ανάγκη. Έτσι ούτε οι παραγωγοί θα πληγούν, και παράλληθα θα δωθεί μία βοήθεια σε μέρος του φτωχού λαού.
 Αν μη τι άλλο πρόκειται περί εξαιρετικής πρότασης.

 Και εμείς συμπληρώνουμε ότι αν δεν θέλει ο Σαμαράς να το κάνει, μπορούν κάλλιστα να το πράξουν οι διάφοροι διαπλεκόμενοι μεγαλοεργολάβοι/καναλάρχες ή απλά νταβατζήδες που έχουν αμύθητες περιουσίες. 
 Έτσι, είτε αυτοί είτε η κυβέρνηση είτε όλοι μαζί θα δείξουν εμπράκτως το πόσο ενδιαφέρονται για αυτόν τον λαό...
 Καλό ε; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

 Φυσικά, δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.
  Τέτοιες κινήσεις προϋποθέτουν την ύπαρξη μιας πραγματικά εθνικής φιλολαϊκής κυβέρνησης ή/και την ύπαρξη μιας πραγματικά πατριωτικής άρχουσας τάξης που έχει εθνική συνείδηση, αίσθηση του μέτρου και δεν έχει νοοτροπία αρπακτικού.
 Ως γνωστόν όμως στο σημερινό μνημονιακό προτεκτοράτο του ελλαδιστάν τέτοιες έννοιες είναι ανύπαρκτες.

Θα πρέπει άπαντες να συνειδητοποιήσουμε ότι η σημερινή πολιτική και οικονομική άρχουσα τάξη έχει προ πολλού απωλέσει (αν και για να απωλέσεις κάτι, πρέπει πρώτα να το έχεις) οποιοδήποτε αίσθημα συγγένειας με τον ελληνικό λαό.
  Μας θεωρούν "πλέμπα", παιδιά ενός κατώτερου θεού, διεφθαρμένους, ανίκανους, τεμπέληδες κ.ο.κ, και πιστεύουν ότι οι ίδιοι μας κάνουν και χάρη που μας εξουσιάζουν εμμέσως ή αμέσως.
 Αυτοί είναι οι σπόροι του κολλεγίου, των τζακιών, των στοών, των λεσχών, των think tanks, των πρεσβειών, των διαφόρων υπηρεσιών, των συναγωγών και ποιος ξέρει ποιανού άλλου.
 Ουδεμία σχέση έχουν με τον ελληνικό λαό.
 Ουδεμία σχέση έχουν με το ελληνικό έθνος, διότι για να ανήκεις σε ένα έθνος δεν αρκεί η φυλετική καταγωγή, αν και για πολλούς εξ'αυτών ούτε αυτό είναι δεδομένο. Πρέπει να έχεις και την αντίστοιχη εθνική συνείδηση.
 Και αυτοί ως γνήσιοι δοσίλογοι δεν έχουν ίχνος συνείδησης.



1 σχόλιο:

  1. Ποιοι θα ενδιαφερθούν για τον Ελληνικό λαό... Αυτοί που τον θεωρούν ηλίθιο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως να τον εκμεταλευθούν;

    ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ!

    Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα λαό που προσκολλάται στο χαζοκούτι και δεν αφήνει τουρκοσήριαλ για τουρκοσήριαλ και πρωϊνάδικα για πρωϊνάδικα.
    Και κάτι ακόμα εκτός θέματος.
    Η προβολή των τουρκοσήριαλ έχει σαν κύριο στόχο την εξασθένιση της αντίστασης των Ελλήνων στην Τουρκική επιθετικότητα, διότι σε συνεργασία με τους πολιτικούς μας σχεδιάζουν να μοιράσουν τον εθνικό μας πλούτο μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή