Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΓΓΛΕΖΑΡΕΣ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!


 Οι Άγγλοι αξίζουν συγχαρητήρια χωρίς περιστροφές, αστερίσκους και "ναι μεν αλλά".
 Το πίστεψαν και το ΄καναν.
 Έφτυσαν στα μούτρα την αμαρτωλή ΕΕ και απεχώρησαν.
 Αγνόησαν την ηλίθια τρομολαγνεία, την χοντροκομμένη προβοκάτσια με την εκτέλεση της Κοξ, και φυσικά την γελοιότητα των "δημοσκοπήσεων"...

 Για να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας, υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, αμέσως μετά την προβοκάτσια, είχαμε κάνει αυτήν την ανάρτηση:
//istoriakatoxis.blogspot.gr/2016/06/brexit.html όπου προβλέπαμε την επικράτηση του BREXIT, όταν η γενικότερη αίσθηση που υπήρχε ήταν ότι λόγω του συγκεκριμένου στημένου γεγονότος το κλίμα θα αναστρεφόταν υπέρ της παραμονής της Βρετανίας.

 Ανεξάρτητα απ΄το ότι δικαιωθήκαμε στις εκτιμήσεις μας, η πραγματικότητα είναι πως το παγκόσμιο κατεστημένο έπαιξε τα ρέστα του.
 Οι έμμεσες και άμεσες απειλές προς τους Βρετανούς ήταν στην ημερήσια διάταξη.
 Μέχρι την τελευταία στιγμή δημοσιεύονταν κάλπικες δημοσκοπήσεις της πλάκας που έδιναν μέχρι  και 10% (!!!!) προβάδισμα στην παραμονή της Βρετανίας.
 Μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες παγκόσμιας εμβέλειας έδιναν στο BREXIT πολύ μικρές πιθανότητες.
 Επιστράτευσαν μέχρι και ένα.. χταπόδι (!!!!!) που "προέβλεψε" ήττα του BREXIT, προσπαθώντας να αντιγράψουν το θρυλικό χταπόδι Πολ που "προέβλεπε" ορθά αποτελέσματα προηγούμενου Μουντιάλ. Γελοιότητες....

 Προσπάθησαν απεγνωσμένα να δημιουργήσουν μία αίσθηση ηττοπάθειας στους υποστηρικτές του BREXIT, διότι ως γνωστόν όταν η ηττοπάθεια επικρατήσει σε μία παράταξη τότε αυτή χάνει το πάθος και την ορμή της και μοιραία η προεκλογική της εκστρατεία γίνεται πιο υποτονική άρα και λιγότερο επιτυχής.
 Παράλληλα, η δημιουργία της "βεβαιότητας" για ήττα του BREXIT, στόχευε στις μεγάλες μάζες των χαλαρών ή/και αναποφάσιστων ψηφοφόρων της τελευταίας στιγμής πολλοί εκ των οποίων συνήθως στρέφονται προς την πλευρά που διαφαίνεται πως θα κερδίσει. Αυτό συμβαίνει λόγω της υποσυνείδητης τάσης των πάσης φύσεως άβουλων απολίτικων όντων να ταυτίζονται με τον ισχυρό. Καλώς ή κακώς το homus psifoforus έτσι σκέφτεται...
Δημοκρατία είναι, τι περιμένετε..

 Παρ'ολ'αυτά, απέτυχαν παταγωδώς. Μετήλθαν κάθε πιθανού και απίθανου μέσου, αλλά απέτυχαν. Το είχαμε γράψει και παλιότερα, ότι ο εχθρός δεν είναι ούτε σοφός ούτε ανίκητος.
 Άλλωστε, τις μέρες του θερινού ηλιοστασίου θα ήταν αφύσικο να κερδίσει το Σκότος..

 Κάθε ήττα τους, κάθε αποτυχία τους είναι επιθυμητή και καλοδεχούμενη.
 Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως τα πρόσωπα που τους αντιστέκονται είναι όλοι "δικοί" μας με την στενή ιδεολογική έννοια του όρου. 
 Απλά υπάρχουν άνθρωποι ,σαν τον Νάιτζελ Φάρατζ στην προκειμένη περίπτωση, που εκφράζουν κάποιες θέσεις ενοχλητικές για το κατεστημένο και οι οποίες μπορεί να θεωρηθούν ότι είναι σχετικά κοντά στις δικές μας.
 Τέτοιοι άνθρωποι γίνονται αιτία για να αφυπνίζονται ολοένα και μεγαλύτερα τμήματα των ευρωπαϊκών λαών, και αυτό πρέπει να τους πιστωθεί, ανεξαρτήτως των όποιων απαραίτητων επιφυλάξεων υπάρχουν για το ποιόν τους και τις προθέσεις τους.
 Αυτό που μετράει στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι η ιδεολογική καθαρότητα του Φάρατζ και του κάθε Φάρατζ (στην παρούσα φάση είναι επιεικώς ηλίθιο να διολισθήσουμε προς τον μαξιμαλισμό και να απαιτούμε πιστοποιητικά ιδεολογικής καθαρότητας), αλλά το ότι κατέφερε ένα σημαντικό πλήγμα στο γραφειοκρατικό νεοταξίτικο έκτρωμα της αντιλαϊκής λαθρολάγνας Ε.Ε.

 Όλα μπορούν να γίνουν με πίστη και υπομονή. Βήμα-βήμα... Α, και να μην ξεχάσουμε να δώσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους κ.κ. Πρετεντέρη, Βερύκιο, Στεφανίδου και λοιπούς τεθλιμμένους συγγενείς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου