Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!! Το κομμουνιστοχώρι Μανταμάδος πολιορκείται από ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Αριστεροί αντιρατσισταράδες όλα εδώ πληρώνονται!!!


 Κυκλοφόρησε σήμερα η είδηση ότι στο χωριό Μανταμάδος στην Λέσβο γίνονται σοβαρά επεισόδια απ΄τους αφροασιάτες λαθροεποίκους.
 Ιδού σχετικοί σύνδεσμοι:
  http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/Mytilini-Metanastes-oplismenoi-me-petres-kai-ksyla-apenanti-sta-MAT-Nea-eksegersi-ston-Mantamado/428178

http://www.defencenet.gr/defence/20150904/%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%B2%CE%BF%CF%85


 Δικαιολογημένα θα σκεφτεί κάποιος ότι αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο.
 Όντως ήταν θέμα χρόνου να ξεκινήσουν εκτεταμμένα και ανεξέλεγκτα επεισόδια από ισλαμόγυφτους είτε στην Λέσβο είτε οπουδήποτε αλλού.

 Το εντυπωσιακό στοιχείο της υπόθεσης όμως είναι ότι το χωριό Μανταμάδος είναι απ΄τα πλέον αριστερά χωριά της Ελλάδας, που παλιά λεγόταν μέχρ και μικρή Μόσχα (επί ΕΣΣΔ φυσικά...)

   Και για του λόγου το αληθές:
   http://knelesvou.blogspot.gr/2008/11/blog-post_03.html

 Αντιγράφουμε απ΄την παραπάνω κομμουνιστική ιστοσελίδα:

  "Στο Μανταμάδο οι κομμουνιστές διατηρούσαν πάντα την εξουσία. Μάλιστα σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, αυτές του 1964 και του 1994, το ποσοστό των νόμιμων (ή παράνομων) υποψηφίων του Κομμουνιστικού Κόμματος έφτασε το 100%.Πέντε κομμουνιστές κοινοτάρχες ή δήμαρχοι σημάδεψαν με την παρουσία τους τη μεταπολεμική ιστορία του Μανταμάδου.Ο μηχανικός Ευριπίδης Γαλάνης (πρόεδρος της κοινότητας από το 1954 έως το 1959),
ο γαιοκτήμονας Σταύρος Ζερβός (πρόεδρος από το 1959 έως το 1967 και από το 1975 έως το 1978),
ο πεταλωτής και ηγετική μορφή του κομμουνιστικού κινήματος στο νησί Δημήτρης Βέης (πρόεδρος από το 1978 έως το 1990),
ο κεραμοποιός Δημήτρης Σταμάτης (πρόεδρος από το 1990 έως το 1994) και
ο μαθηματικός - καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης Δημήτρης Καρατζιτζής (πρόεδρος από το 1994 έως το 1998 και δήμαρχος από το 1998 έως το 2002).
Ανάλογη ήταν και η κατάσταση στις βουλευτικές εκλογές, για τις οποίες μάλιστα λόγω του τεράστιου ποσοστού του ΚΚΕ ή άλλων προδικτατορικών σχημάτων της Αριστεράς (ΠΑΜΕ και ΕΔΑ) κυκλοφορούσε το ευφυολόγημα ότι «οι εκλογές γίνονται στο Μανταμάδο για να μετρηθεί το τι ψηφίζουν οι παπάδες κι οι χωροφύλακες».
Και από ότι φαίνεται... μετά το 2002 οι μετρήσεις έδειξαν ότι είναι πλειοψηφία…
(Ο «κόκκινος» Μανταμάδος από το 2002 για πρώτη φορά στην αυτοδιοικητική του ιστορία δεν έχει κομμουνιστή κοινοτάρχη ή δήμαρχο).

Ας σημειωθεί επίσης, ότι ο Μανταμάδος είναι τόπος καταγωγής ιστορικών στελεχών του κομμουνιστικού κινήματος. Σημείο αναφοράς του χωριού είναι το «Μνημείο Λαϊκών Αγωνιστών» που δημιουργήθηκε ως ένδειξη τιμής στους δέκα κομμουνιστές, καταγόμενους από το Μανταμάδο, οι οποίοι εκτελέστηκαν στη διάρκεια της κατοχής και του εμφυλίου πολέμου.
Ανάμεσα στους νεκρούς και ο N. Βαβούδης, ο εκτελεσθείς με τον Νίκο Μπελογιάννη ασυρματιστής του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ.Ο Μανταμαδιώτης Νίκος Βαβούδης, ασυρματιστής του Δημητρώφ και του Πλουμπίδη, πολεμιστής στο Βαλκανικό Τάγμα των Διεθνών Ταξιαρχιών, πολεμιστής με τον Κόκκινο Στρατό στον αντιναζιστικό πόλεμο, προσφέρει με το θάνατό του πέραν όλων των άλλων και ένα μοναδικό ντοκουμέντο της αντικομμουνιστικής υστερίας του μετεμφυλιοπολεμικού κράτους:Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε την εκτέλεσή του και που δημοσιεύεται στο βιβλίο «Τα απαγορευμένα ιστορικά ντοκουμέντα» του δημοσιογράφου Μπάμπη Γεωργούλα, ο Νικόλαος Βαβούδης του Ευστρατίου κατάγεται «εκ Μανδαμάδου Ρωσσίας»!
Ο Μανταμάδος της Λέσβου είχε για τον αντικομμουνιστή ιατροδικαστή της εποχής τόσους πολλούς κομμουνιστές, που δεν θα μπορούσε παρά να είναι... «Μανδαμάδος Ρωσσίας».

Από το Μανταμάδο καταγόταν και ο Απόστολος Αποστόλου, ένας από τους μεγάλους δασκάλους του νησιού, γραμματέας ΕΑΜ Αιγαίου και δήμαρχος Μυτιλήνης από το 1956 έως το 1983"


 
 Ας ρίξουμε μία ματιά και στα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα της δημοτικής ενότητας Μανταμάδου:
  http://ekloges-prev.singularlogic.eu/v2015a/v/public/index.html#{"cls":"level","params":{"level":"den","id":3510}}

 όπου θα δούμε ότι τα δύο κυριότερα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) πήραν αθροιστικά περίπου 65%.

 Όπως όλοι ξέρουμε, η ελλαδική αριστερά έχει πολλάκις αποδείξει ότι είναι βαθύτατα δημοκρατική, αντιρατσιστική, διεθνιστική, λαθρομεταναστολάγνα, ανεκτική στο "διαφορετικό" κτλ κτλ
 Όλα αυτά στα λόγια βέβαια...
Για να τους δούμε και τώρα που το κακό έφτασε κυριολεκτικά στα σπίτια τους...

 Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι μία λέξη:
                                                Ν Ε Μ Ε Σ Ι Σ

Υ.Γ: Περαστικά τους και καλό αντιρατσιστικό αγώνα!
                                                      Άντε γεια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου