Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Καμμία λύπηση για τις χουφτωθείσες γερμανίδες. Τα 'θελαν και τα 'παθαν...


Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας τα γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, αλλά και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας, όπου πολυάριθμοι αφροασιάτες επιτίθονταν σεξουαλικά σε νεαρές γερμανίδες.

 Είναι τελείως ανούσιο να καταδικάσουμε και να εκφράσουμε την απέχθειά μας για αυτά τα γεγονότα.
 Η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων δεν μπορεί ποτέ να είναι καταδικαστέα.
 Το αναπόφευκτο δεν το καταδικάζεις.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ευχηθείς σε αυτούς που το προκάλεσαν να χαλαρώσουν και να το απολαύσουν, διότι απλά πληρώνουν τις συνέπειες της βλακείας τους.

 Και αυτοί που το προκάλεσαν είναι το σύνολο του γερμανικού λαού, αλλά και ο δυτικός κόσμος γενικώς, που μες στο αντιρατσιστικό/αντιφασιστικό/"ανθρωπιστικό" παραλήρημά του επέτρεψε και επιτρέπει ακόμα τον εποικισμό της Ευρώπης από αφροασιάτες και ισλαμιστές.

 Σίγουρα αυτές οι μάζες των απολίτιστων (το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο δεν τους καθιστά πολιτισμένους, ο Πολιτισμός είναι μία ευρύτερη έννοια με μη-υλικές προεκτάσεις και δεν εξαντλείται στα ευρώ και στα i-phones) δυτικοευρωπαίων "αντιρατσιστών" δεν περίμεναν και δεν επιθυμούσαν οι γυναίκες τους να πέφτουν θύματα σεξουαλικών επιθέσεων.
 Θα έπρεπε όμως να το προβλέψουν και να προνοήσουν γι'αυτό. Δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη φιλοσοφία ούτε ιδιαίτερη ευφυία για να αντιληφθεί κανείς ότι τέτοια γεγονότα ήταν απλά θέμα χρόνου.
 Αλλά η μαστούρα του "ανθρωπισμού" τους έχει θολώσει το μυαλό και δεν τους αφήνει να δουν το προφανές, όπως η μαστούρα δεν αφήνει τον πρεζάκια να δει το τέλος του που κοντοζυγώνει.

 Τώρα απλά υφίστανται τις συνέπειες, και έτσι πρέπει να γίνει για να τηρηθεί η συμπαντική ισορροπία. Ύβρις και Νέμεσις. Είναι απαράβατος Φυσικός και Θεϊκός Νόμος.

 Καμμία λύπηση λοιπόν για δαύτους και για δαύτες. Ας πρόσεχαν.
 Και αν εξακολουθούν να μην το καταλαβαίνουν (που είναι 1000% σίγουρο ότι οι περισσότεροι ακόμα κοιμούνται όρθιοι), τότε μοιραία θα εφαρμοσθεί το αρχαίο ρητό:
 "Η επανάληψις είναι η μητέρα της μαθήσεως".

  Θα ξαναϋποστούν τα ίδια και χειρότερα μέχρι είτε να βάλουν μυαλό και να αντιδράσουν όπως πρέπει, είτε να αντικατασταθούν από έναν ισχυρότερο και πιο δυναμικό πληθυσμό αλλόφυλης καταγωγής.
 Έτσι είναι, διότι διαχρονικά στην Φύση επικρατεί ο ισχυρός.
 Όχι ο "πονόψυχος αντιρατσιστής" και ο "ανθρωπιστής". Ποτέ και πουθενά δεν επικράτησαν τέτοιοι ανθρώπινοι τύποι.

 Περαστικά σας λοιπόν "αντιρατσιστές" Γερμανοί, και μην ξεχάσετε να σηκώνετε πανό REFUGEES WELCOME, για να αποδείξετε πόσο "καλοί" και "ανθρωπιστές" είστε.



 Εξυπακούεται ότι τα παραπάνω αφορούν στον υπερθετικό βαθμό και τα σύγχρονα ελληνόφωνα ζωντόβολα που είναι υποψήφια μέχρι και για -άκουσον, άκουσον- Νόμπελ Ειρήνης!!!!
 Απλά τα ντόπια ζωντόβολα δεν έχουν υποστεί ακόμα κάποιο σοκ παρόμοιο με αυτό του Παρισίου ή με αυτό της Κολωνίας.
 Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα την βγάλουν καθαρή...
 Η ηλιθιότητα και ο "αντιρατσισμός" πληρώνονται.... με τόκο.

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου