Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ιδού η πρόκληση για τον Καμίνη: Συσσίτια ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


 Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είναι ευρύτερα γνωστός για τις "προοδευτικές" θέσεις και πράξεις του. Φανατικός αντι-εθνικιστής, υποστηρικτής των λαθρομεταναστών και οποιουδήποτε ιδεολογήματος βοηθάει στην προώθηση της απάνθρωπης παγκοσμιοποίησης.
 Η σημερινή του όμως ανακοίνωση στο διαδίκτυο σχετικά με την αυριανή κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής ενόψει Λαμπρής, ξεπέρασε τα όρια.

 Υπενθυμίζουμε την αποκορύφωση της σκέψης του:
 "Καθιστούμε απολύτως σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ο δήμος Αθηναίων θεωρεί τη σχεδιαζόμενη αυριανή συνάθροιση αυθαίρετη και παράνομη και θα κάνει ό, τι επιβάλλεται προκειμένου αυτή να μην πραγματοποιηθεί".

 Τι είναι ο Δήμος Αθηναίων για να θεωρεί μία συνάθροιση "αυθαίρετη και παράνομη";
 Μήπως είναι ο Άρειος Πάγος ή το Συμβούλιο της Επικρατείας;
 Έχει ο Δήμος Αθηναίων καμμιά αρμοδιότητα να κρίνει αν μία κομματική εκδήλωση είναι παράνομη;
 Προφανώς όχι.

 Ο αξιότιμος κ.Καμίνης θα πρέπει να έχει κατα νου ότι η αυριανή διανομή τροφίμων οργανώνεται από ένα κόμμα που στις πρόσφατες εκλογές πήρε 7%, και βάσει δημοσκοπήσεων (όπου αποδεδειγμένα πάντα υποεκτιμώνται τα ποσοστά της Χ.Α), είναι άνετα τρίτο κόμμα διπλασιάζοντας σχεδόν τα ποσοστά του.
 Επίσης καλά θα κάνει ο Καμίνης να θυμάται ότι τα κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητά του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές το 2010 είτε έχουν συρρικνωθεί δραματικά και οδεύουν προς διάλυση (ΠΑΣΟΚ), είτε βλέπουν τα ποσοστά τους να πέφτουν αισθητά (ΔΗΜ.ΑΡ), είτε είναι στο απόλυτο πουθενά (Οικολόγοι Πράσινοι).
 Στις επόμενες εκλογές, αν αθροίσουμε τα ποσοστά και των τριών παραπάνω υποστηρικτών του Καμίνη, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορέσουν έστω και να προσεγγίσουν το διαφαινόμενο υψηλό ποσοστό της Χ.Α.

 Πέραν της νομικής και πολιτικής διάστασης του θέματος, υπάρχει και η καθαρά ανθρώπινη πλευρά που είναι και μακράν η πιο σημαντική.
 Γιατί ενοχλείται ο κ.Καμίνης απ΄την διανομή τροφίμων σε συμπατριώτες μας;
 Τον ενοχλεί; Του την σπάει; Τι τον πειράζει τέλοσπάντων;
 Αν τον ενοχλεί που οι διανομές τροφίμων απευθύνονται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, τότε δεν έχει παρά να διοργανώσει και ο Δήμος Αθηναίων κάτι αντίστοιχο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
 Και αν ο καταχρεωμένος Δήμος Αθηναίων δεν μπορεί να το κάνει για λόγους οικονομικούς, ας το κάνουν τα κόμματα που υποστήριξαν τον Καμίνη (τα δύο είναι κοινοβουλευτικά και το ένα στην ευρωβουλή), δια των επιδοτήσεων που λαμβάνουν.

 Τότε πλέον ο αξιότιμος κ.Καμίνης θα έχει επιτελέσει το δημοκρατικό, αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό του καθήκον και θα έχει δώσει γροθιά στον φασισμό σαν αρσενική Πασιονάρια...

 Μέχρι τότε όμως, θα είναι απλά ένας δήμαρχος που σπάζεται επειδή κάποιοι αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας λαμβάνουν τις γιορτινές μέρες μία βοήθεια από ένα κοινοβουλευτικό κόμμα


 Καλή Ανάσταση κύριε Καμίνη και χρόνια πολλά για την επερχόμενη ονομαστική σας εορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου