Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Η νεοταξίτικη καμπάνια υπέρ του ΝΑΙ απ΄τα βοθροκάναλα απέτυχε, επειδή οι εκφραστές της είναι παντελώς άσχετοι από προπαγάνδα


 Την τελευταία εβδομάδα έχουμε γίνει μάρτυρες μίας απροκάλυπτα προκλητικής υποστήριξης του ΝΑΙ απ΄τα μεγαλύτερα μέσα μαζικής αποκτήνωσης (Μ.Μ.Α) της ευρω-αποικίας του ελλαδιστάν.
 Σημαιοφόροι αυτής της γελοίας προπαγάνδας ήταν φυσικά οι γνωστοί-άγνωστοι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιοκάφροι.
 Δεν θα αναφερθούμε στο τι έλεγαν και στο τι εξακολουθούν να λένε.

 Αν αυτό το αληταριό που έχει αναλάβει εργολαβικά την τρομοκράτηση του λαού, είχε στοιχειώδεις ικανότητες και ορθή κατάρτιση τότε το ΝΑΙ θα έβγαινε περίπατο με 60-70%.
Κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται όμως. Όταν οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σε καθεστωτικά Μ.Μ.Α παρουσιάζουν εικόνα ντέρμπι, τότε καταλαβαίνουμε ότι το ΟΧΙ προηγείται.

 Άρα οι τύποι κάτι κάνουν λάθος.
Τώρα που η προ-δημοψηφισματική περίοδος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, μπορούμε να πούμε την άποψη μας επ'αυτού..

 Το λάθος τους ήταν ότι μπήκαν σαν ταύροι εν υαλοπωλείο υπέρ του ΝΑΙ, δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα και εκτέθηκαν από νωρίς.
Σίγουρα στην αρχή κατάφεραν να τρομοκρατήσουν τίς ευρείες μάζες, αλλά όσο περνάγανε οι μέρες η επιρροή της τρομολαγνείας άρχισε να φθίνει.  Έγιναν προβλέψιμοι, κουραστικοί ακόμα και γραφικοί. Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι την σημερινή ταχύτατη εποχή η επιρροή του σοκ του τρόμου δεν μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια.
 Ο ρόλος τους έγινε αντιληπτός ακόμα και από αυτόν τον επιεικώς μέτριας αντίληψης λαό, με αποτέλεσμα ότι και να πούνε τώρα να πάει στο βρόντο.

 Θα μπορούσαν να ακολουθήσουν διαφορετική τακτική.
Π.χ. θα μπορούσαν κάλλιστα τις πρώτες ημέρες να τηρήσουν μία αυστηρά αμερόληπτη στάση προκειμένου να κερδίσουν πόντους αξιοπιστίας, και απ΄την Πέμπτη το βράδυ με μία οποιαδήποτε αφορμή (στημένη ή μη, μικρή σημασία θα είχε, παλιά τους τέχνη κόσκινο) να ξεκινήσουν την τρομολαγνεία και να ξεσπαθώσουν υπέρ του ΝΑΙ.
  Το τσουνάμι του τρόμου τότε θα έφτανε ως την Κυριακή του δημοψηφίσματος με φυσιολογικό αποτέλεσμα την άνετη επικράτηση του ΝΑΙ.
  Τότε ο κόσμος δεν θα είχε τον χρόνο ούτε να σκεφτεί, ούτε να αντιληφθεί το παιχνίδι τους. Ο τρόμος των τελευταίων ημερών θα επισκίαζε τα πάντα.

 Οι τύποι για μία ακόμη φορά απεδείχθησαν σκιτζήδες και ογκόλιθοι ασχετοσύνης.
 Ας θυμηθούμε τις παταγώδεις αποτυχίες τους:
 -  Το 2007 στήριζαν Βενιζέλο στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ. Απέτυχαν
 -  Το 2009 στήριξαν Ντόρα στις εσωκομματικές της ΝΔ. Απέτυχαν.
 - Απ΄το 2012 έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής. Εδώ και αν απέτυχαν...

  Δεν είναι ανάγκη να προσθέσουμε τίποτα άλλο.
 Οι τεράστιες μορφές της εθνικοσοσιαλιστικής, αλλά ακόμα και της λενινιστικής προπαγάνδας (δεν είμαστε κομπλεξάρες όπως οι κομμουνιστές, ξέρουμε να αναγνωρίζουμε τους άξιους ακόμα και αν είναι διαμετρικά αντίθετοι) είναι δέκα κλάσεις ανώτεροι απ΄τους σύγχρονους γελωτοποιούς δηυμοσιοκάφρους που πληρώνονται αδρά για να αποτυγχάνουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου