Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Η Ιστορία μας υποδεικνύει τι θα ψηφίσουμε την Κυριακή. Και η Ιστορία λέει απερίφραστα ΟΧΙ.


 Ας μην το πολυκουράζουμε.
 Οι ενδοξότερες στιγμές της ελληνικής Ιστορίας συνδέονται με μεγάλα ΟΧΙ.
 Θερμοπύλες, Πόλη 1453, 28η Οκτωβρίου 1940και πολλά άλλα.

 Η εθελοδουλεία και η εκούσια υποταγή στους διάφορους Σόιμπλε είναι εκτός ελληνικής Ιστορίας.
 Το ΝΑΙ αφορά κάποιους θλιβερούς ευρωλιγούρηδες και την καθεστηκυία τάξη που φοβάται μην κοπεί ο ομφάλιος λώρος με την σαπίλα της Δύσης.
 Το ΟΧΙ αφορά τον ελληνικό λαό. Είναι η μεγάλη ευκαιρία αυτού του τραγικού -σε γενικές γραμμές- λαού να σταθεί έστω και την ύστατη ώρα στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξει ότι κατα βάθος παραμένει ένα περήφανο Έθνος και όχι ένας συρφετός εγωκεντρικών χέστηδων.

 Φτύστε στα μούτρα τους τρομολάγνους των καθεστωτικών ΜΜΕ που μιλάνε για Αρμαγεδώνες, πείνες και ιστορίες για αγρίους.  
Δεν βαρεθήκατε πια να σας τρομοκρατούν οι Πρετεντέρηδες και οι Ευαγγελάτοι;

 Ακόμα και στο -καθόλου τραγικό ενδεχόμενο- να επιστρέψουμε στην δραχμή, τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα για ένα χρονικό διάστημα, αλλά το σίγουρο είναι ότι η πορεία στην συνέχεια μόνο ανοδική μπορεί να είναι.
 Δύσκολη μεν, ανοδική δε.

 Αντιθέτως, η παραμονή στο ευρω-κολαστήριο το μόνο που μας εξασφαλίζει είναι την διαιώνιση της δυστυχίας που θα μας επιβάλλουν οι διεφθαρμένοι των Βρυξελλών με τα απάνθρωπα μνημόνια που θα ακολουθήσουν. Μελλοντικά, θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα. Ο θάνατος θα είναι αργός και βασανιστικός. Δεν γλιτώνουμε με τίποτα.

Ας δούμε την αλήθεια κατάματα: Η υπόθεση Ε.Ε είναι τελειωμένη υπόθεση, όχι μόνο για την Ελλάδα. Γενικώς. Η παρηκμασμένη Δύση δεν έχει να μας δώσει απολύτως τίποτα.

           Το ΟΧΙ είναι η μοναδική εθνική επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου