Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ατέρμων κύκλος της χαζομάρας... Καλώς ήλθατε στον κόσμο των χαζών!








Ένας άνθρωπος, απ' όταν γεννιέται: Του μιλάνε σαν να είναι χαζός, τον ντύνουν σαν να είναι χαζός, τον πείθουν ότι ο Άγιος Βασίλης έρχεται με ιπτάμενο έλκηθρο, του διαβάζουν χαζά παραμύθια και του παίρνουν χαζά παιχνίδια.


Μεγαλώνοντας συνεχίζει να ντύνεται σαν χαζός, επειδή είναι της μόδας που προωθούν κάποιοι διάσημοι, διαβάζει χαζά βιβλία και βλέπει χαζά σήριαλ και χαζές ταινίες, ακούει χαζά τραγούδια που το σύστημα προωθεί ως αξιόλογα, παρακολουθεί ή κάνει χαζά αθλήματα κι επαναλαμβάνει χαζά ήθη κι έθιμα θεωρώντας καθήκον του να το κάνει.
Με τη σειρά κάνει παιδιά που τους συμπεριφέρεται σαν να είναι χαζά, που τα ντύνει σαν χαζά, που τους διαβάζει χαζά παραμύθια, που τα αφήνει να βλέπουν χαζές ταινίες και χαζά σήριαλ.


Οι γυναίκες επίσης ασχολούνται με χαζά πράγματα, επειδή όλες οι άλλες και πολλές διάσημες κάνουν το ίδιο, βλέπουν χαζοπρωινάδικα, διαβάζουν χαζοβιβλία και μεγαλώνοντας τις κόρες τους, τις θεωρούν φυσιολογικές, μόνο εφόσον συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια χαζά πράγματα, που έκαναν και οι ίδιες στα νιάτα τους.


Αυτός ο ατέρμων κύκλος χαζομάρας... δεν είναι δυνατόν να παράξει ποτέ ...έξυπνους πολίτες.
Όσο περισσότεροι είναι οι χαζοί, τόσο πιο γρήγορα και τόσο πιο εύκολα πλουτίζουν κι επιβάλλονται οι πονηροί.


Αλίμονο στο Σύστημα αν κάποτε οι έξυπνοι γίνουν περισσότεροι από τους χαζούς. Οι απατεώνες θα πεινάσουν...














































1 σχόλιο: