Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Ο Μιχαλολιάκος και ο Πακιστανός πρέσβης


 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα https://www.pakistantoday.com.pk/ στις 19/10/2017 ο Πακιστανός πρέσβης συναντήθηκε στην βουλή με τον γ.γ της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο.
 Το κόμμα δεν προέβη σε καμμία επίσημη σχετική ενημέρωση.

 Εδώ είναι η αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλαν οι δυο τους:


Εδώ είναι ολόκληρο το ρεπορτάζ της αγγλόφωνης πακιστανικής ιστοσελίδας για το θέμα:
https://www.pakistantoday.com.pk/2017/10/20/pakistani-community-to-be-protected-envoy-makes-clear-to-greeces-golden-dawn/

 Διαβάζοντας το παραπάνω δημοσίευμα προκύπτει ότι το κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι "ρατσιστικές" επιθέσεις σε βάρος πακιστανών λαθρομεταναστών που παρασιτούν στο ελλαδιστάν.
 Δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε, δεν γνωρίζουμε αν ο κ.Μιχαλολιάκος απολογήθηκε στον Πακιστανό πρέσβη ή αν έκανε δηλώσεις αντιρατσιστικής νομιμοφροσύνης απλά θα εκφράσουμε την εύλογη απορία μας για την περίεργη σιωπή της Χρυσής Αυγής πάνω στο θέμα.

 Φυσικά είναι αυτονόητο ότι οποιασδήποτε μορφής "απολογία" (ΑΝ έχει συμβεί) προς τον Πακιστανό πρέσβη είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ, και ισοδυναμεί με αυτοεξευτελιστική δήλωση μετάνοιας.

 Αν πρέπει κάποιος να απολογηθεί, αυτός είναι το ίδιο το Πακιστάν που εξάγει λαθρομετανάστες, και όχι ο αρχηγός του τρίτου μεγαλύτερου ελληνικού κόμματος που αποδεδειγμένα δεν είχε ουδεμία σχέση με την επίθεση στους Πακιστανούς στον Ασπρόπυργο.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι το Πακιστάν ακολουθεί διαχρονικά μια φιλοτουρκική πολιτική και ήταν ίσως η πρώτη χώρα που αναγνώρισε το ψευδοκράτος της κατεχόμενης βόρειας Κύπρου.

 Οι τελευταίοι που δικαιούνται δια να ομιλούν λοιπόν είναι τα πακιστάνια.
 Δυστυχώς όμως, όχι απλά μιλούν αλλά απαιτούν κιόλας.
 Οι τελευταίοι που έχουν οποιαδήποτε υποχρέωση να τους απολογηθούν είναι οι Έλληνες.







3 σχόλια:

  1. Η Χ.Α καταφερε να παρει δηλωση εναντια στους παρανομους μετανάστες / λαθρομεταναστες απο την πακιστανικη πρεσβεια.
    Οτι δηλ δε Μπορει να κανει ο ανικανος Τσιπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί τα «πατριωτικά» sites να μην είδαν και να μην άκουσαν τίποτα για το ηχητικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει την ύπαρξη υποβολέα που διόρθωνε τον «προστατευόμενο» μάρτυρα στην δίκη της Χρυσής Αυγής και να το «έθαψαν» επιμελώς (όπως έκαναν και τα καθεστωτικά ΜΜΕ), αλλά ανακάλυψαν την «μυστική» συνάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τον Πακιστανό πρέσβη, αφήνοντας βρωμερά υπονοούμενα ότι ο άνθρωπος που φυλακίστηκε ΤΡΕΙΣ φορές γιατί αρνήθηκε να υποβάλλει δήλωση νομιμοφροσύνης στο σάπιο σύστημα, υπέβαλλε μια τέτοια δήλωση στον… Πακιστανό πρέσβη!!!

    Εις ότι αφορά την συνάντηση έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

    1ον) Έγινε κατόπιν αιτήματος του πρεσβευτού του Πακιστάν.

    2ον) Ήταν τόσο… μυστική που έγινε στο γραφείο του Ν. Μιχαλολιάκου, στην βουλή.

    3ον) Είθισται οι πολιτικοί αρχηγοί να συναντούν πρεσβευτές. Ρωτήστε και τον Αντώνη (Σαμαρά) που ήταν κάποτε πολιτικός αρχηγός. Σίγουρα, όμως, αυτό θα μπορέσει να σας το επιβεβαιώσει και ο «Μάκαρος» (Βορίδης), ο οποίος θέλει να γίνει πολιτικός αρχηγός και σίγουρα γνωρίζει τα καθέκαστα…

    4ον) Η συνάντηση δε θα μπορούσε να αφορά τις «καταγγελίες» περί «ρατσιστικών επιθέσεων» εις βάρος Πακιστανών, διότι τέτοιες «καταγγελίες» κάνει ο σύλλογος των εν Ελλάδι Πακιστανών, δηλαδή ο διαβόητος Τζαβέτ Ασλάμ, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ από το πακιστανικό κράτος και προστατευόμενος των «ελληνικών» κυβερνήσεων και των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων».

    5ον) Στην συνάντηση, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επανέλαβε τις γνωστές θέσεις του Κινήματος για το θέμα της λαθρομετανάστευσης και ο πρέσβης του Πακιστάν απεκάλυψε ότι υπήρξε πρόταση για έναρξη διαλόγου μεταξύ τεσσάρων χωρών (Ελλάδος, Τουρκίας, Ιράν και Πακιστάν) προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για το θέμα της επαναπροώθησης των λαθρομεταναστών, αλλά οι κυβερνήσεις της χώρας την οποία αφορά περισσότερο το πρόβλημα (δηλαδή της Ελλάδος), περιέργως αδιαφόρησαν! Άλλωστε, πρόβλημα με την λαθρομετανάστευση έχει και το Πακιστάν, το οποίο (όπως προσφάτως αποκαλύψαμε), στήνει φράχτη στα σύνορά του με το Αφγανιστάν.

    6ον) Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής (εν αντιθέσει με τους υπολοίπους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και τα στελέχη κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», που πάνε στις πρεσβείες ακόμα και… απρόσκλητοι) δεν έχει δεχθεί ποτέ κανένα αίτημα συναντήσεως από τους πρεσβευτάς των ΗΠΑ, της Γερμανίας και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων». Προφανώς, οι ανωτέρω θεωρούν ότι μια τέτοια συνάντηση (ακόμα κι αν δε φάνε… πόρτα) θα είναι γι’ αυτούς χαμένος χρόνος, διότι ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει αποδείξει στην ζωή του πως δεν διαθέτει δηλώσεις μετανοίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

    https://ethnikismos.net/2017/11/05/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή