Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Ο απίθανος τρόπος "χρέωσης" θανάτων στον κορονοϊό, σύμφωνα με τις επίσημες εντολές του Π.Ο.Υ

Τώρα που έχει περάσει το πρώτο κύμα τρομολαγνείας λόγω του "σούπερ-φονικού" κορονοϊού COVID-19 και οι μενουμεσπιτάκηδες (μετάλλαξη των αλήστου μνήμης μενουμευρωπάκηδων) έκαναν επίδειξη "ατομικής ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας" (=χέστηκαν πάνω τους λόγω της τρομολαγνείας απ΄τα καθεστωτικά ΜΜΕ), ας δούμε κάποια πολύ σημαντικά στοιχεία απ΄την επίσημη σελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

 Λοιπόν, από αυτόν τον σύνδεσμο: http://www9.who.int/classifications/icd/covid19/en/ μεταβαίνουμε σε αυτόν: http://www9.who.int/classifications/icd/Guidelines_Cause_of_Death_COVID-19.pdf όπου περιγράφονται ρητώς οι οδηγίες του Π.Ο.Υ σχετικά με την  μεθοδολογία χρέωσης θανάτων στον κορονοϊό COVID-19.
 Το κείμενο είναι στα αγγλικά, που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουν, είναι σύντομο και διαβάζεται εύκολα αφού δεν εμπεριέχει δυσνόητους για το ευρύ κοινό ιατρικούς όρους.
 Το συνιστώ σε όλους να το διαβάσουν.
 Ας δούμε κάποια ενδεικτικά αποσπάσματα:

 A death due to COVID-19 is defined for surveillance purposes as a death resulting from a clinically compatible illness,in a probable or confirmed COVID-19 case,unless there is a clear alternative cause of death that cannot be related to COVID disease (e.g. trauma).

  Εδώ αξίζει να εστιάσουμε στην υπογραμμισμένη από εμας λέξη "πιθανή" (probable) 
 Δηλαδή αρκεί, να είναι πιθανή η περίπτωση μόλυνσης με COVID-19, ώστε o θανόντας να καταγραφεί στους νεκρούς από COVID-19. 
 Αυτό όμως δεν είναι σοβαρή επιστημονική προσέγγιση. 

 Λίγο παρακάτω συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο:
 COVID-19 should be recorded on the medical certificate of cause of death for ALL decedents where the disease caused, or is assumed to have caused, or contributed to death. 

 Εδώ πάλι αξίζει να εστιάσουμε στην υπογραμμισμένη από εμάς φράση: "υποτίθεται ότι προκάλεσε" (assumed to have caused). 
 Ουσιαστικά επαναλαμβάνουν αυτό που ανέφεραν στο προηγούμενο απόσπασμα που παραθέσαμε.
  Αρκεί να "υποτίθεται" ότι ο κορονοϊός προκάλεσε έναν θάνατο, ώστε αυτός ο θάνατος να καταγραφεί ως αποτέλεσμα του κορονοϊού.
 Για να το καταστήσουν ακόμα πιο σαφές παραθέτουν και ένα υπόδειγμα του πως πρέπει ένας θάνατος να χρεώνεται στον συγκεκριμένο κορονοϊό, απλά και μόνο με την υποψία (προσοχή στην λέξη "suspected") και μόνο ότι ο θανόντας έπασχε από αυτόν:

  Ενσωματωμένη εικόνα


 Συνεχίζουμε:
A death due to COVID-19 may not be attributed to another disease (e.g. cancer) and should be counted independently of preexisting conditions that are suspected of triggering a severe course of COVID-19
Δηλαδή αν ένας καρκινοπαθής κολλήσει τον κορονοϊό COVID-19 και πεθάνει, θα καταχωρηθεί στην λίστα νεκρών του κορονοϊού.
Το ίδιο ισχύει και για οποιαδήποτε άλλη προϋπάρχουσα ασθένεια ταλαιπωρεί κάποιον που μπορεί να κόλλησε τον COVID-19 και να πέθανε.
  Όλες οι άλλες ασθένειες κάνουν στην πάντα για να περάσει ο κορονοϊός...
 Και γαμώ τις "επιστημονικές" λογικές, δεν συμφωνείτε;;;;

Σε συνέχεια αυτού, μπορούμε να δούμε ένα χαρακτηριστικό υπόδειγμα χρέωσης ενός θανάτου στον COVID-19, όπως παρουσιάζεται στην συγκεκριμένη ντιρεκτίβα του Π.Ο.Υ:
  Ενσωματωμένη εικόνα
 

  Εδώ αναφέρεται ως αιτία θανάτου ο COVID-19, ακόμα και αν ο θανόντας ήταν φορέας του HIV.
Όπως γνωρίζουμε ο ιός HIV είναι αυτός που προκαλεί το AIDS.
 Δηλαδή, σύμφωνα με την επίσημη οδηγία του Π.Ο.Υ, αν κάποιος θανόντας είναι θετικός στον κορονοϊό COVID-19,
τότε καταγράφεται ως "θύμα" του, ακόμα και αν έπασχε από καρκίνο ή AIDS!!! 

 Επαναλαμβάνουμε ότι αυτά δεν τα γράφει κανείς τρελός συνωμοσιολόγος αλλά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
 Ναι αυτός ο οργανισμός που στις 14/01/2020 αναπαρήγαγε την θέση των Κινέζων ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο COVID-19 μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο (βλ.εδώ: Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τον Ιανουάριο: «Ο κορωνοϊός δεν κολλάει από άνθρωπο σε άνθρωπο» - Επιβεβαίωση Ντ.Τραμπ; ), αλλά μετά έσπευσε να κηρύξει παγκόσμια πανδημία για αυτόν τον ιό που έχει αποδεδειγμένα πολύ χαμηλή θνητότητα, ακόμα και με αυτήν την προκλητικά παράλογη μεθοδολογία καταχώρησης θανόντων ως θυμάτων του.

 Α, επίσης ο Π.Ο.Υ έχει πει ότι κάθε χρόνο υπάρχουν περίπου 290-650.000 νεκροί παγκοσμίως από εποχική γρίππη (βλ. εδώ: https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/influenza-(seasonal)?fbclid=IwAR1gJ1bu7uu2I__Eu05PL1Yz90Yr9ywzo9eImxueetqCN0nJlHlM_YiZnug

αλλά γι'αυτό ούτε πανδημία κήρυξε, ούτε μπήκε σε καραντίνα όλος ο πλανήτης...

 
 Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από αυτό το ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ (επειδή επιστημονική προσέγγιση σίγουρα δεν είναι) είναι η περίπτωση του καταγραφέντος νεκρού υπ.αριθμόν 26 στην Ελλάδα που πέθανε από εγκεφαλικό αλλά επειδή διαγνώστηκε μετα θάνατον με κορονοϊό χρεώθηκε ως νεκρός λόγω COVID-19: Κορονοϊος: Πέθανε από εγκεφαλικό και διαγνώστηκε μετά θάνατον με τον ιό

  Απ΄τον παραπάνω σύνδεσμο διαβάζουμε:
Ο 54χρονος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο νοσοκομείο «Αττικόν», έχοντας υποστεί αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάσταση της υγείας του έκανε τους γιατρούς να χαρακτηρίσουν την περίπτωσή του μη αναστρέψιμη. Η οικογένειά του αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά οργάνων.
Σημειώνεται ότι πριν προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία ο 54χρονος υποβλήθηκε σε τεστ για κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό. Μετά θάνατον, όμως, το δεύτερο τεστ για κορονοϊό βγήκε θετικό. Έτσι, η δωρεά οργάνων σταμάτησε με εντολή από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων.
Ο 54χρονος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τρίτη 24 Μαρτίου 2020, ωστόσο προστέθηκε στη λίστα με τα θύματα του κορονοϊού δύο 24ωρα αργότερα, όταν και βγήκαν τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ.
 
 Για να προλάβω κάποιους καθεστωτικούς, η συγκεκριμένη είδηση έχει κυκλοφορήσει σε πάρα πολλές ιστοσελίδες εδώ και πάνω από ένα μήνα και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ  ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Μετά απ'όλα αυτά πως μπορεί κάποιος να αγνοήσει καταγγελίες συγγενών θανόντων ότι οι γιατροί τους πίεζαν να υπογράψουν ότι ο άνθρωπός τους πέθανε από κορονοϊό;;;


 Υ.Γ: Άντε, αφού "μείνατε σπίτι" τώρα φορέστε και την μάσκα σας για να "μείνετε ασφαλείς"....

 
 Υ.Γ.2: Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στον Ντόναλντ Τραμπ που ανέστειλε την οικονομική ενίσχυση του ΠΟΥ απ΄τις ΗΠΑ!!
 
                                      Ενσωματωμένη εικόναΕνσωματωμένη εικόναΕνσωματωμένη εικόνα

2 σχόλια:

 1. Εχω ακουσει, αγαπητε Ηλιακε, οτι οι περισσοτεροι θανατοι, παγκοσμιως, οφειλονται στην πνευμονια.
  Ο λογος: Καθε ασθενης τελευταιου σταδιου απο καρκινο, AIDS, φυματιωση, με εξασθενισμενο , λογω της ασθενειας του, οργανισμο, κολλα την πνευμονια και τελειωνει.
  Αιτια θανατου: Πνευμονια. Οχι καρκινος, AIDS κ.λ.π.
  Δεν ειμαι γιατρος και νομιζω, οτι και για εμενα και για εσενα, αρμοζει το αποδιδομενον εις τον Απελλη, ο οποιος συμβουλευτηκε ενα τσαγκαρη για να ζωγραφισει καποια πεδιλα σε πινακα του. Ο ερωτηθεις, δεν αρκεστηκε στις συμβουλες για τα πεδιλα, αλλά συνεχισε να συμβουλευει τον ζωγραφο και για άλλα.
  Οποτε ο Απελλης: "Μη περαν πεδιλων, ω αγαθε".
  Π.Π.

  ΥΓ. Αυτα, ανεξαρτητα απο την χειριστη γνωμη του υποφαινομενου για τον υποτακτικο στην κομμουνιστικη Κινα, Π.Ο.Υ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε, ούτε εγώ είμαι γιατρός.
   Διατηρώ όμως το δικαίωμα στην λογική.
   Καταρχήν, πιστεύω πως θα γνωρίζεις ότι υπάρχουν πολλές διαφωνίες από γιατρούς και επιδημιολόγους για τον τρόπο καταμέτρησης των νεκρών λόγω κορονοϊού.
   Τα διάφορα παπαγαλάκια του ΠΟΥ και κυβερνητικοί αχυράνθρωποι τύπου Τσιόρδα με αφήνουν αδιάφορο.


   Αυτό το καραγκιοζιλίκι με τον "σούπερ-φονικό" κορονοϊό και την συνακόλουθη παράνοια ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ με τίποτα από ορθολογικής άποψης.
   Είναι απλά μία διασπορά πανικού με σκοπό την εξυπηρέτηση περίεργων συμφερόντων.

   Εσένα σου φαίνεται ορθολογική η παραπάνω ντιρεκτίβα του ΠΟΥ????
   Ανεξαρτήτως του αν και κατά πόσο ευθύνονται οι Κινέζοι ή οποιοσδήποτε άλλος για τον ιό.


   Διαγραφή