Κυριακή 17 Μαΐου 2020

ΗΠΑ: Ο επόπτης του Σαν Ντιέγκο ανέφερε ότι μόνο 6 από τους 194 θανάτους που έχουν καταγραφεί ως θάνατοι από κορονοϊό είναι «καθαροί» θάνατοι από κορονοϊό


 Πηγή: http://redskywarning.blogspot.com/2020/05/6-194.html

 

Η κομητεία του Σαν Ντιέγκο κατέγραψε επίσημα 194 θανάτους και 5.278 μολύνσεις «λόγω κορονοϊού»

Ο επόπτης (supervisor) της κομητείας του Σαν Ντιέγκο Jim Desmond δήλωσε αυτήν την εβδομάδα σε ένα συντηρητικό podcast που επικρίνει την διαταγές «μένουμε σπίτι» στην Καλιφόρνια ότι η περιοχή του Σαν Ντιέγκο είχε μόνο «έξι καθαρούς, αποκλειστικά θανάτους από κορονοϊό».

Το σχόλιο, το οποίο έγινε την Τρίτη στην εκπομπή Armstrong & Getty Extra Large Interviews, έλεγε ότι μόνο έξι από τους περίπου 190 θανάτους της περιοχής πρέπει να λογισθούν ότι οφείλονται καθαρά στον κορονοϊό επειδή οι άλλοι ασθενείς είχαν υποκείμενα νοσήματα.

«Δυστυχώς, είχαμε έξι καθαρούς, αποκλειστικά θανάτους από κοροναϊό - έξι στα 3,3 εκατομμύρια ανθρώπους», δήλωσε ο Ντέσμοντ στην εκπομπή. «Εννοώ, είναι απίστευτο. Θέλουμε να είμαστε ασφαλείς και μπορούμε να το κάνουμε, αλλά δυστυχώς, όλο αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τον έλεγχο από το να επανακινήσουμε την οικονομία και να διατηρήσουμε τους ανθρώπους ασφαλείς».

Στην καθημερινή ενημέρωση Τύπου της κομητείας την Τετάρτη, η Υπεύθυνη Δημόσιας Υγείας, Δρ. Wilma Wooten, σχολίασε τα όσα είπε ο Desmond.

«Η ζωή τους δεν είναι λιγότερο πολύτιμη από τη ζωή κάποιου που δεν έχει υποκείμενες ιατρικές παθήσεις», είπε. «Αυτό δεν αφορά μόνο το Σαν Ντιέγκο. Έτσι γίνεται σε ολόκληρο το έθνος όσον αφορά τον εντοπισμό ποιος πέθανε από COVID-19».

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, ο Ντέσμοντ είπε σε ένα email: «Οποιαδήποτε απώλεια ζωής, για οποιονδήποτε λόγο, αξίζει να αποφευχθεί». Πρόσθεσε: «Σαφώς, εκείνοι με υποκείμενα νοσήματα είναι οι πιο ευάλωτοι. Πιστεύω ότι μπορούμε να κρατήσουμε τους ανθρώπους ασφαλείς και να ανοίξουμε υπεύθυνα τις επιχειρήσεις μας".

Τα σχόλια του Desmond σχετικά με τους «καθαρούς» θανάτους απηχούν παρόμοιες δηλώσεις του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και άλλων Ρεπουμπλικάνων και ειδικών του Fox News, οι οποίοι αμφισβητούν την ακρίβεια του επίσημου αριθμού των θανάτων από κοροναϊό στις Ηνωμένες Πολιτείες, που σήμερα ανέρχονται σε 84.000 περίπου

2 σχόλια:

  1. Φιλε Ηλιακε (πιστευω οτι μου επιτρεπεις , να σε αποκαλω φιλο).
    Σχετικα με την πραγματικη αιτια θανατου , αυτων που πεθαινουν απο τον κορονoϊο, σου εχω απαντησει σε προηγουμενο αρθρο σου (http://istoriakatoxis.blogspot.com/2020/05/blog-post.html), οποτε γνωριζεις τις αποψεις μου.
    Ειμαι στην αρχη της 8ης δεκαετιας μου και εχω δυο ή τρια νοσηματα, απο αυτα που χαρακτηριζονται "υποκειμενα".
    Δεν με ενδιαφερει , επομενως, να μαθω, αν ο Α ή ο Β, που πεθαναν, εχουν πεθανει απο κορονοϊο ή απο κατι άλλο, που, ψευδως, το χαρακτηρισαν κορονοϊο. Οταν, μαλιστα, αυτοι που μας πληροφορουν για την "ανυπαρξια" της επιδημιας, εχουν επιχειρηματα του τυπου: "καποιος μου ειπε, οτι καποιοι, που καποιος συγγενης τους, πεθανε καπου, απο καποια άλλη αιτια, τους ειπαν καποιοι (ποιοι;;) να υπογραψουν (που;;) οτι πεθανε (ο καποιος) απο κορονοϊο. Τους υποσχεθηκαν κηδεια δημοσια δαπανη ή καταβολη χρηματων, για να υπογραψουν (επαναλαμβανω πού;;;)".
    Σου εχω γραψει, ότι ελαχιστοι πεθαινουν αμεσα από κορονοϊο, λογω καποιας περιεργης υπερβολικης αντιδρασης του ανοσοποιητικου τους συστηματος, και αυτοι είναι μερικοι από τους ελαχιστους, θανοντες νεανικης ηλικιας. Οι πλειστοι που πεθαναν ηταν ανω των 70, με υποκειμενα νοσηματα. Όταν καποιος εχει καρδιακα προβληματα (και πόσοι 70ρηδες, δεν εχουν), θα παει από καρδια όταν τον προσβαλλει ο ιος. Αυτος που εχει καρκινο και , επομενως, σμπαραλια ανοσοποιητικο θα παει από καρκινο, από διαβητη το ιδιο, οι καπνιστες με ΧΑΠ, το ιδιο και ουτω καθεξης.
    Ολοι αυτοι , όμως, φιλε μου, θα μπορουσαν να ζησουν μερικα χρονια ακομη, αν δεν τους χτυπαγε ο κορονοϊος. Όμως , εχει διαπιστωθει , ότι σε αυτές τις ηλικιες και με αυτές τις παθησεις, η θνησιμοτητα από τον ιο είναι πολύ μεγαλη , πιθανως ανω του 20%, εν αντιθεσει με την παιδικη ηλικια, που δεν εχει θνησιμοτητα και συνηθως περνα την λοιμωξη σαν ένα απλο συναχι ή και χωρις συμπτωματα, και τις νεανικες ηλικιες, που εχουν ελαχιστη (κατω του 1%). Αποτελεσμα αυτων των ποσοστων θνησιμοτητος, είναι να διαδοθει μεταξυ των νεων, η νοοτροπια «και τι με νοιαζει εμενα για τους σκ@τογερους. Να ψοφησουν. Να γλυτωσει το κρατος και τις συνταξεις και την περιθαλψη τους».
    Τωρα , αν εσυ προσωπικα εισαι νεος , χωρις υποκειμενα νοσηματα και δεν πιστευεις στην υπαρξη του , αποκαλουμενου από τους ηλιθιους, «κοροϊδοϊου», μπορεις πολύ απλα να κανεις το εξης πειραμα: Πηγαινε να περασεις δυο-τρεις ημερες , από ένα 8ωρο την ημερα, στην «Σωτηρια» ή στο ΝΙΜΤΣ (*), κατά προτιμηση σε χωρους που ερχονται υποπτοι για τον «ανυπαρκτο» ιο (**), και αν δεν κολλησεις, εστω και ελαφρα, μου το γραφεις κι΄ εμενα , για να πεισθω , ότι αδικα φοβαμαι.
    (*) Και όχι ΝΙΜΙΤΣ, όπως το αποκαλουν συστηματικα, μερικοι ανοητοι, λες και είναι αμερικανος Ναυαρχος ή αεροπλανοφορο.
    (Νοσηλευτικο Ιδρυμα Μετοχικου Ταμειου Στρατου).
    (**) Και όχι ζαβολιες, ενταξει;;
    Χωρις μασκα και αντισηπτικα, χωρις αποστασεις από τους υποπτους και με μερικες χαιρετουρες με μερικους από αυτους.

    ΥΓ. Σε συζητηση , σε ενημερωτικο site, προ μηνος περιπου, καποιος εγραψε, οτι ειχε «στοιχεια» (δεν εγραφε από που), ότι μεχρι τοτε, στην Ελλαδα, από τους 228 που ειχαν προσβληθει από την κοινη γριππη (μεχρι τοτε ειχαν προσβληθει χιλιαδες, αλλά δεν του εβγαινε το παραμυθι, γι΄ αυτό αυτος ο μικρος αριθμος), ειχαν πεθανει 100(!!!!!!).
    Δηλαδη, αυτή η «φωτεινη διανοια» απεδιδε στην γριππη 40% θνησιμοτητα, σχεδον οση η χολερα και η πανωλης (πολλα!!!!!!!).
    Και το ακομη πιο θαυμαστο: Βρεθηκαν πολλοι να συμφωνουν μαζυ του και να «πασαλειβουν» τον γραφοντα , που τολμησε να διαφωνησει.(παρα πολλα !!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέβομαι την ηλικία σας, ως εκ τούτου αντιλαμβάνομαι τους λόγους για τους οποίους ανησυχείτε για τον κορονοϊό, την γρίππη ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια μπορεί να αποβεί δυνητικά επικίνδυνη για εσάς.
      Είναι δεδομένο ότι όλοι εσείς οι ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα πρέπει να προσέχετε ανεξαρτήτως κορονοϊών και λοιπών ιών.

      Αυτό όμως δεν δικαιολογεί με ΤΙΠΟΤΑ την παγκόσμια παράνοια και τις αυτοκτονικές ενέργειες της καραντίνας, των πανηλίθιων λοκντάουν, των εξοντωτικών προστίμων, των λουκέτων και γενικότερα της κατατρομοκράτησης.
      Όχι, με πρόσχημα έναν εξαιρετικά χαμηλής θνητότητας ιό (πουθενά δεν είπα ότι είναι ανύπαρκτος) δεν μπορούν να δικαιολογηθούν όλα τα παραπάνω ούτε οι παπαριές περί μάσκας, γαντιών, αντισηπτικών και όλων αυτών που κάνουν τον κόσμο μικροβιοφοβικό και ακοινώνητο. Πιστεύω να γνωρίζετε ότι η μικροβιοφοβία είναι ψυχική ασθένεια.

      Φυσικά είναι παντελώς καθυστερημένος όποιος πιστεύει ότι ξαφνικά οι κρατούντες μας αγάπησαν και ενδιαφέρονται για την υγεία μας.
      Δεν το συζητώ καν για κάτι αχυράνθρωπους τύπου Τσιόδρα ούτε κάτι ψευτόμαγκες τύπου Χαρδαλιά. Όποιος τους πιστεύει είναι άξιος της μοίρας του.

      Όπως και να χει τα νούμερα δεν τους βγαίνουν με τίποτα, παρά την προκλητικά παράλογη μεθοδολογία καταμέτρησης των νεκρών απ΄τον συγκεκριμένο κορονοϊό.
      Οι δε αλληλοαναιρούμενες παπαριές που λένε θα πρεπε να προβληματίσουν τους σκεπτόμενους ανθρώπους.
      Μόλις πριν λίγες μέρες π.χ τα νεοταξίτικα λαμόγια του Π.Ο.Υ είπαν ότι "οι ασυμπτωματικοί φορείς δεν κολλάνε τους υπόλοιπους"... Άντε βγάλε άκρη τώρα...

      Οι τύποι είναι γελοίοι.
      Αγνοήστε την καθεστωτική ενημέρωση και μόνο κερδισμένος θα βγείτε.

      Διαγραφή