Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ο θρίαμβος της κ. Μαρίν Λεπέν και η αφύπνισις των ευρωπαϊκών εθνών

Αναδημοσιεύουμε από εδώ: http://panusis.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1674.html το παρακάτω άρθρο που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον όσον αφορά γενικότερα τις ευρωπαϊκές εξελίξεις. Δυστυχώς το άρθρο στερείται τονισμού, αλλά γι'αυτό είναι υπεύθυνος ο συντάκτης του και όχι εμείς.

 



Η αναγνωση ενος θριαμβου

Οι προσφατες δημοτικες εκλογες στη Γαλλια, ηρθαν να επιβεβαιωσουν ενα μεγαλο κομματι των οσων γραφονται σ' αυτη την ερευνα, για την αφυπνιση των Ευρωπαϊκων Εθνων απεναντι στο ηδη δρομολογημενο σχεδιο της μετατροπης της Ευρωπης σε ενα ειδος παγκοσμιοποιημενης Ινδοκινας...

Η νικη - ή, πιο σωστα: ο θρίαμβος του Εθνικου Μετώπου [Front National] - πρεπει να αναγνωστουν σωστα, απο τους Ευρωπαίους αντικαθεστωτικούς, ωστε η αντισταση στο καθεστως της παγκοσμιας κυριαρχιας των τραπεζων, των αφανων χρηματοπιστωτικων ομίλων και των πολυεθνικων εργολαβων, να μην εκφυλιστει σε τηλεοπτικη παραγωγη.

Δεν χωραει αμφιβολια οτι τα ευρωσκεπτικιστικα/εθνικιστικα κινηματα εχουν διευρυνει θεαματικα τη λαϊκη βαση τους, παρα τις λυσσαλεες διωξεις των μαντροσκυλων της παγκοσμιοποιησης και την συστηματικη πλυση εγκεφαλου απο τα διαπλεκομενα ΜΜΕ.
Στις γαλλικες δημοτικες εκλογες της 23ης Μαρτιου, επιβεβαιωθηκαν οι δημοσκοπικες προβλεψεις που αναβιβαζαν το Εθνικο Μετωπο της κ. Μαριν Λεπεν στη θεση του 1ου κομματος, ενω ταυτοχρονα κατεγραφαν την ελευθερη πτωση της εκλογικης επιρροης των "σοσιαλιστων"  και των μεταναστολαγνων του κ. Ολαντ.
Αυτο ασφαλως ειναι μια καθαρη νικη του Γαλλικου λαου, απεναντι στις απροσωπες δυναμεις που θελουν να καταστησουν τη Γαλλια "αποικια των πρωην αποικων της" [κατα τη ρηση του κ. Πουτιν] ωστοσο δεν συμπυκνωνει ακομα τη δυναμικη μιας αληθινης επαναστατικης πραξης.

Διαβαζοντας τα αποτελεσματα των κατα τοπους περιφερειων, γινεται αμεσως φανερο οτι οι Γαλλοι ευρωσκεπτικιστες και εθνικιστες, αγγιζουν σημερα τη σχετικη πλειοψηφια του Γαλλικου λαου,
κι αυτο ενδεχομενως να φανει πολυ καθαρα στις ερχομενες ευρωεκλογες του Μαϊου.
Φυσικα τα εδω χειραγωγουμενα ΜΜΕ και τα παπαγαλακια της παγκοσμιοποιησης, φροντιζουν να θολωσουν τα νερα, διαλαλωντας οτι το κομμα της κ. Λεπεν συγκεντρωνει μολις το 7% του συνολου των Γαλλων ψηφοφορων αλλα αυτο δεν ειναι παρα μια μαγικη εικονα, αφου το Εθνικο Μετωπο στηριξε πολιτικα υποψηφιους δημαρχους μονον σε 600 απο τις 3600 δημαρχιες της Γαλλιας!
Συνεπως και με μια προχειρη αναγωγη, τεκμαιρεται οτι το Εθνικο Μετωπο, εκει οπου μπορει να καταμετρηθει η δυναμη του, αναδεικνυεται σε πρωτο κομμα, ξεπερνωντας και τους δεξιούς και τους σοσιαλιστες.
Το χαστουκι ηταν δηλαδη πολυ ισχυρο για να το κρυψουνε απο το ποπολο...

Εξον ομως απο τις αλχημειες των αριθμων, οι εγκαθετοι των ευρωαμερικανοεβραϊκων συμφεροντων, προσπαθουν μανιασμενα να διαστρεψουν το μηνυμα του εθνικιστικου/ευρωσκεπτικιστικου θριαμβου των Γαλλικων εκλογων, επικαλουμενοι το μεγαλο ποσοστο της αποχης.
Και μπορει μεν η αποχη στον πρωτο γυρο των δημοτικων εκλογων να εφτασε το 54%, ωστοσο ειναι μικροτερη απο την αποχη των εκλογων του 2008, που ειχε ξεπερασει το 56%!

Αυτο ομως που προπαντων κρυβουν τα καθεστωτικα ΜΜΕ ειναι οτι, το μεγαλο ποσοστο αποχης απο τις προσφατες Γαλλικες δημοτικες εκλογες, που αποτελεσαν εναν θριαμβο για την κ. Λεπεν, εκφραζει ακριβως  την αγανακτηση και τη διαμαρτυρια του Γαλλικου λαου, προς το καθεστως που τον οδηγει στον εφιαλτη της παγκοσμιοποιησης και της υποτελειας στην ισλαμικη βαρβαροτητα.

Ο λογος που ενα μεγαλο ποσοστο των Γαλλων ψηφοφορων απειχαν απο την καλπη, ειναι οτι τα εθνικιστικα κινηματα, σ αυτη την ιστορικη φαση, δεν εχουν καταφερει ακομα να αρθρωσουν εναν καινουριο επαναστατικο, ανατρεπτικο λογο, απαλλαγμενο απο τις μεγαλοϊδεατικες ρητορειες του προηγουμενου αιωνα.

Τα εθνικιστικα κινηματα βρεθηκαν στην πρωτη γραμμη της αντιστασης κατα της παγκοσμιοποιησης και της λαθροεισβολης, επειδη ειχαν προβλεψει το που θα οδηγουσαν ολα αυτα την Ευρωπη και επισης, επειδη διεθεταν ηδη την οργανωτικη δομη για να αντισταθουν εμπρακτα στον φορομπηχτη, στον κρατικοδιαιτο χαφιε και στον λαθροεισβολεα.
Ειναι ομως νωρις ακομα για να διαμορωσουν μια νεα πολιτικη προταση, που θα μιλαει με σημερνη γλωσσα για τα σημερνα προβληματα του κοσμου μας. Ωστοσο η λαϊκη βουληση που τα ωθει προς τα εμπρος, συντομα θα περασει μεσα απο τα εθνικιστικα κινηματα ενα  νεο συλλογικο οραμα και μοιραια θα τα απελευθερωσει απο τις οποιες μεγαλοϊδεατικες αγκυλωσεις τους.
Τοτε, αυτες οι μαζες, των ως σημερα αναποφασιστων ή απεχοντων πολιτων, θα εμπνευσθουν απο τα εθνικιστικα κινηματα και θα προσμετρηθουν στο αναδυομενο μετωπο των Ευρωπαιων πατριωτων, που ακομα αρνουνται να πεθανουν ως εθνη, ως συλλογικες ταυτοτητες και ως ελευθεροι ανθρωποι. 

Οσες φυλακες κι αν γεμιζουνε, οσα στρατοπεδα κι αν χτιζουνε, οσες στρατιες ρουφιανων κι αν εξαπολυουν, οσα ψεμματα και αν σερβιρουν τα καθεστωτα της παγκοσμιοποιησης, δεν εχουν κατορθωσει ακομα να εξαφανισουν τον ανθρωπο που συλλογαται καλα, επειδη συλλογαται ελευθερα.
Η αναγνωση του θριαμβου της κ. Λεπεν και του Εθνικου Μετωπου στη Γαλλια του Μαρτιου του 2014, ειναι μια αναγνωση του μελλοντος μας.
Αρκει να συνεχισουμε με το ιδιο παθος και το ιδιο πεισμα, να γραφουμε τις καινουριες λεξεις, αυτης της καινουριας γλωσσας των Εθνων, που δεν εχει εκφραστει ακομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου