Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Λίγα λόγια για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου



 Τελικά, οι διάφοροι εκπρόσωποι του κατεστημένου δεν βάζουν μυαλό. Είναι παντελώς αποκομμένοι απ’την κοινωνία και αυτό το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία. Τελευταίο κραυγαλέο παράδειγμα είναι το γνωστό συμβάν με την Βούλα Παπαχρήστου και τον αποκλεισμό της απ΄τα Olympic Games (και όχι Ολυμπιάδα) λόγω του γνωστού "ρατσιστικού" σχολίου που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.
 Καταρχήν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να εκθειάσουμε την αθλήτρια για το σχόλιό της διότι δεν γνωρίζουμε το σκεπτικό της. Μπορεί να το είπε διότι είναι μία συνειδητοποιημένη και πολιτικοποιημένη Ελληνίδα που όντως έχει απηυδήσει με τους λαθρομετανάστες (όπως οι περισσότεροι Έλληνες), ή μπορεί απλά να μετέφερε ένα ανέκδοτο που άκουσε δίχως να έχει κανένα σκοπό να κάνει πολιτικό ντόρο. Προσωπικά, θεωρώ το δεύτερο ενδεχόμενο σαφώς πιθανότερο.
 
 Η πρεμούρα όμως που έδειξαν οι αρμόδιοι για να την αποκλείσουν απ΄τα Olympic Games, μαρτυρά ότι αυτοί οι κύριοι είναι τελείως εκτός πραγματικότητας. Σε μία κοινωνία που υποφέρει απ΄τα δεινά που προκαλούν οι λαθρομετανάστες, αποκλείουν μία αθλήτρια επειδή θεωρούν ότι προσέβαλε τους λαθρομετανάστες!!  Το άκρον άωτον του παραλογισμού!
 Μα είναι σοβαροί οι τύποι; Προφανώς όχι.
 Τα έχουν χαμένα, βλέπουν την παταγώδη αποτυχία της πολυπολιτισμικότητας, της "ανοχής στο διαφορετικό" και του γελοίου αντιρατσισμού, και σπεύδουν να τιμωρήσουν μία αθλήτρια.. 
 Γιατί το κάνουν αυτό;
Για παραδειγματισμό; Νομίζουν ότι έτσι ο ελληνικός λαός θα τρομάξει απ΄την τιμωρία της Παπαχρήστου και θα ανεχτεί τους λαθρομετανάστες; Αν το πιστεύουν αυτό, ή είναι τελείως αφελείς ή δεν έχουν ιδέα από κοινωνική ψυχολογία ή όπως είπαμε και στην αρχή είναι τελείως αποκομμένοι απ’το κοινωνικό σύνολο.
 Ενδέχεται βέβαια να είναι απλά τόσο ξενόδουλοι και υποτακτικοί που ήθελαν απλά να δείξουν στους "πολιτισμένους" εβραιόπληκτους δυτικούς ότι και μεις οι Έλληνες είμαστε "πολιτικά ορθοί" και "δεν ανεχόμαστε ρατσιστικές συμπεριφορές"..
 Αν ισχύει αυτό το τελευταίο, τότε φαίνεται ότι δεν πήραν το μάθημά τους απ΄τις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις. 
 Ε οκ…. Αφού δεν είναι καλοί μαθητές, την επόμενη φορά το μάθημα θα είναι πιο εντατικό, και... διψήφιο!
   
Υ.Γ: Φυσικά δεν προκάλεσε καμμία εντύπωση ότι ο πολιτικός φορέας που πρωτοστάτησε στην τιμωρία της Παπαχρήστου ήταν η ΔΗΜ.ΑΡ του αριστερού Καρατζαφέρη, του "σοβαρού" Κουβέλη, που έδωσε πολιτική στέγη στην γνωστή και μη εξαιρετέα Ρεπούση. Ούτε βέβαια προκάλεσε εντύπωση ότι η υπόλοιπη συγκυβέρνηση σύρθηκε πίσω απ’το αριστερό δεκανίκι της… 
 Ήταν που ο υπερ-πατριώτης Αντωνάκης που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του (…) θα ύψωνε τα στήθη του απέναντι στην αριστερά....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου