Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Οι 'Ελληνες Εθνικιστές μετά την σύλληψη της Ηγεσίας τους... σιγά μην φοβηθούν!

 Το προφανές ερώτημα που είναι στο μυαλό όλων ημών μετά τις χθεσινές συλλήψεις του Ν.Μιχαλολιάκου και άλλων στελεχών της Χ.Α είναι το τι μέλλει γενέσθαι. Τις ώρες αυτές είναι φύσει αδύνατον να δωθεί σαφή και ξεκάθαρη απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Έχουν ακουστεί πολλές και διάφορες αναλύσεις και εκτιμήσεις από εχθρούς και φίλους.
Δεν έχει νόημα να αναφερθούμε σε όλα αυτά τα σενάρια επί σεναρίων.

 Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να αναφερθούν κάποια συμπεράσματα τα οποία σε συνδυασμό με άλλες παραμέτρους που σίγουρα δεν γνωρίζουμε αλλά και με αστάθμητους παράγοντες που δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς, θα αποτελέσουν την βάση των ερχόμενων εξελίξεων.

 Δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή αμφιβολία ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο απόλυτος εχθρός του ελλαδικού και παγκόσμιου σιωνιστικού κατεστημένου. Οι ταυτόχρονοι πανηγυρισμοί εκπροσώπων του ντόπιου κατεστημένου, Ευρωπαίων, Εβραίων, Αμερικάνων, Τούρκων, Σκοπιανών για τις χθεσινές συλλήψεις πιστοποιούν του λόγου το αληθές. Κάτι γελοίες απόψεις του τύπου "η Χ.Α είναι το μακρύ χέρι το συστήματος", "η Χ.Α θα σοβαρευτεί και θα συγκυβερνήσει με τη ΝΔ για να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία" κτλ ήταν ανέκαθεν μπούρδες ολκής και πλέον ακούγονται σαν άναρθρες κραυγές τελειωμένων πρεζάκηδων.

 Όσον αφορά το ελλαδικό πολιτικό σύστημα, πιστεύουμε ότι άπαντες συνειδητοποίησαν ότι ο χειρότερος εχθρός του ελληνικού εθνικισμού είναι το κόμμα της Συγγρού, η ΝΔ. Όσοι ξέρουμε πέντε πράγματα γύρω απ΄την σύγχρονη ευρωπαϊκή πολιτική ιστορία γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η καθεστωτική δεξιά ήταν ανέκαθεν ο πλέον ορκισμένος εχθρός των λαϊκών εθνικιστικών κινημάτων για διάφορους λόγους. Ε, τώρα ελπίζουμε ότι το εμπέδωσαν και οι υπόλοιποι.
 Αν υπάρχουν κάποιοι "εθνικιστές" που επιμένουν να θεωρούν την ΝΔ συγγενές κόμμα, τότε καλύτερα να σταματήσουν να ασχολούνται με τα του ελληνικού εθνικισμού. Είναι άκρως επικίνδυνοι λόγω ηλιθιότητας.
 Αν υπάρχουν κάποιοι απλοί νεοδημοκράτες που μας βλέπουν με συμπάθεια αλλά παραμένουν ψηφοφόροι/οπαδοί της ΝΔ, τότε καλά θα κάνουν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα μες το μυαλό τους.

 Ακόμα και να υπάρχουν στα σώματα ασφαλείας άνθρωποι φιλικά προσκείμενοι στους εθνικιστές, τα αντικειμενικά γεγονότα έχουν αποδείξει κατ'επανάληψη με τον πλέον απόλυτο τρόπο ότι αυτοί είναι πρωτίστως εντολοδόχοι των ανωτέρων τους (οι οποίοι κάθε άλλο παρά φιλικά προσκείμενοι είναι) και μετά είναι οτιδήποτε άλλο. Συνεπώς ας μην καλλιεργούνται ψευδαισθήσεις περί "δικών μας" και άλλες ιστορίες για αγρίους. Οι πραγματικά δικοί μας φαίνονται με πράξεις και όχι με λόγια.
Ούτε βέβαια στέκει η δικαιολογία "τα παιδιά την δουλειά τους κάνουνε". Χαίρω πολύ. Και ο Σαμαράς την δουλειά του κάνει, και ο Πρετεντέρης την δουλειά του κάνει και η τρόικα την δουλειά της κάνει. Όλοι την δουλειά τους κάνουνε εκτός απ΄τους ανέργους που δεν έχουν δουλειά.  
Το ερώτημα είναι ποιοι κάνουν το καθήκον τους απέναντι στο Έθνος και στην Πατρίδα.

 Θεωρούμε ότι αντικειμενικός σκοπός του καθεστώτος δεν ήταν βέβαια η εξάρθρωση της δήθεν "εγκληματικής οργάνωσης" (!!!) Χρυσή Αυγή. Πολλοί έγκριτοι νομικοί που δεν έχουν καμμία ιδεολογικοπολιτική σχέση μαζί μας (το αντίθετο μάλιστα) έχουν υποστηρίξει ότι το κατηγορητήριο δεν στέκει με τίποτα.
Θεωρούμε ότι αντικειμενικός τους σκοπός δεν ήταν ούτε καν η μείωση της εκλογικής επιρροής της Χρυσής Αυγής (αμφίβολο άλλωστε αν το κατάφεραν), ούτε η ανάσχεση της δυναμικής της υποψηφιότητας Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας.
Οι καθεστωτικοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι αντικειμενικές συνθήκες ευνοούν και θα συνεχίσουν να ευνοούν την ανάπτυξη του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος. Μία αμφίβολη προσωρινή μείωση των ποσοστών της Χ.Α, που θα βασίζεται στα -απαξιώμενα στα μάτια του λαού- ΜΜΕ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Το ξέρουν. 
 Που στοχεύουν τότε;

 'Αποψή μας είναι ότι ο αντικειμενικός τους σκοπός είναι άλλος. 
 Θέλουν να δείξουν ότι αυτοί είναι τα απόλυτα αφεντικά και ότι οποιαδήποτε αντίσταση εναντίον τους είναι μάταιη. Θέλουν να κατατρομοκρατήσουν τους εθνικιστές ώστε να φοβηθούμε και να λουφάξουμε. 
 Η εικόνα του Αρχηγού και των υπολοίπων με χειροπέδες σε συνδυασμό με την επαναφορά του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και άλλων διώξεων, εκεί αποσκοπεί. Στην άσκηση άγριας ψυχολογικής βίας σε βάρος του συνόλου των εθνικιστών με σκοπό την καλλιέργεια κλίματος πανικού στις τάξεις μας, διότι ως γνωστόν ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. 
Ένα Κίνημα με την ηγεσία του στην φυλακή, τον κομματικό του μηχανισμό μουδιασμένο και την λαϊκή του βάση πανικοβλημένη μπορεί κάλλιστα να αυτοεξουδετερωθεί.
  Με δυό λόγια: Στοχεύουν στο μυαλό μας.  
 Πρόκειται για καθαρά ψυχοκοινωνικά τεχνάσματα και τίποτα περισσότερο.

Δεν χρειάζεται λοιπόν ούτε πανικός, ούτε φόβος, ούτε τίποτα παρόμοιο.
Πως το είχε πει ο μακαρίτης ο Φύσσας; "Σιγά μην φοβηθώ".. ε κάπως έτσι..

 Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε την εικόνα με την σιδεροδέσμια ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Το ακριβώς αντίθετο.
 Την εικόνα αυτή δεν πρέπει να την ξεχάσουμε ποτέ. 
 Όχι για να μας τρομάζει, αλλά για να μας θυμίζει...
 
Ξέρουμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, ξέρουμε ότι οι συνθήκες είναι 1000% ευνοϊκές για εμάς, ξέρουμε ότι αυτοί εκπροσωπούν ένα σάπιο διεφθαρμένο καθεστώς και ότι εμείς εκπροσωπούμε το νέο που έρχεται. Αυτή είναι η αντικειμενική πραγματικότητα.
  Αυτοί λοιπόν είναι σε πανικό, όχι εμείς. Και αυτό φαίνεται απ΄τους έξαλλους πανηγυρισμούς τους και τα συγχαρητήρια που δίνουν ο ένας στον άλλον, θυμίζοντας καταπιεσμένα ανθρωπάκια που βρήκαν επιτέλους την ευκαιρία να εκδηλωθούν τόσο προκλητικά. 
Ο κόσμος έξω υποφέρει απ΄την ανέχεια και την εγκληματικότητα και αυτοί στα κανάλια πανηγυρίζουν σαν χουλιγκάνια για τις συλλήψεις των χρυσαυγιτών. Αν είναι δυνατόν!
Έχουν και τόσους επικοινωνιολόγους, τρομάρα τους...

Σίγουρα πολλοί θα παρατήρησαν ότι υπήρξαν αρκετοί αριστεροί που εξέφρασαν σοβαρές αμφιβολίες για όλο αυτό το επικοινωνιακό σόου με τις συλλήψεις.
Κατά την γνώμη μας αυτό δεν συνέβη επειδή και καλά φοβήθηκαν ότι αυτοί μπορεί να είναι οι επόμενοι. Η αριστερά είναι το αγαπημένο παιδί του συστήματος, πόσο μάλλον της φοβικής ΝΔ (και δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να πήρε στα σοβαρά τα άσφαιρα αντικομμουνιστικά πυρά του "εθνικιστή" -εδώ γελάμε- Κρανιδιώτη). Ο λόγος της αντίδρασής τους έγκειται στο ότι υπάρχουν αριστεροί, ανεξαρτήτως κόμματος, που έχουν διατηρήσει κάποια ψήγματα ιστορικοπολιτικής γνώσης (εν αντιθέσει με τους αστοιχείωτους της δεξιάς) και ξέρουν πολύ καλά το πόσο κερδισμένη ηθικά και πολιτικά βγήκε η Χρυσή Αυγή απ΄την ιστορία των συλλήψεων.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου