Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Εθνική Αυγή: η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών στις παράνομες μεθοδεύσεις της μνημονιακής χούνταςΕθνική Αυγή: η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών στις παράνομες μεθοδεύσεις της μνημονιακής χούντας
Στην αποψινή μεγαλειώδη συγκέντρωση για τα Ίμια παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νόμιμο πολιτικό κόμμα "Εθνική Αυγή" που ιδρύθηκε πρόσφατα κατόπιν πρωτοβουλίας Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών. Η "Εθνική Αυγή" μπορεί να μετάσχει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, σε περίπτωση που η μνημονιακή χούντα προχωρήσει σε νέο πραξικόπημα και θέσει εκτός νόμου το νόμιμο πολιτικό κόμμα "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή".
Το κείμενο που ακολουθεί διανεμήθηκε σε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα στους συγκεντρωμένους Έλληνες.
Η Εθνική Αυγή καταδικάζει την στημένη πολιτική δίωξη εις βάρος του «ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και ζητά την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού, των βουλευτών και των στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος.
Καταγγέλουμε την διεφθαρμένη συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά που έχει καταλύσει το Σύνταγμα των Ελλήνων και την λαϊκή κυριαρχία, στερώντας το δικαίωμα της ψήφου από βουλευτές που εξέλεξε ο Ελληνικός λαός.
Εάν επιχειρηθεί με παράνομες μεθοδεύσεις να περιοριστεί περαιτέρω η πολυφωνία, η ελεύθερη λειτουργία των πολιτικών κομμάτων, η κοινοβουλευτική ομαλότητα και να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, η Εθνική Αυγή θα δώσει το παρόν στην εκλογική διαδικασία για να εκφράσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών.
Η Εθνική Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο και μπορεί να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών σε κάθε εκλογική διαδικασία.
Ιδρύθηκε το 2014 από Έλληνες πατριώτες που αντιδρούν στην αντεθνική πολιτική του μνημονίου και στις παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος όσων αντιστέκονται στην παράδοση της χώρας στους ξένους τοκογλύφους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου