Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής παρά τον πόλεμο λάσπης και την πόλωση

 

Η προεκλογική περίοδος που μόλις μας πέρασε χαρακτηρίστηκε από τον ολοκληρωτικό πόλεμο λάσπης του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής. Οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής βρήκαν μπροστά τους τις συντονισμένες ενέργειες σύσσωμου του συστήματος, το οποίο επεδίωκε την σύσταση του νέου δικομματισμού, αφού το ΠΑΣΟΚ “μας άφησε χρόνους”. Με μαεστρία στήθηκε ένα παιχνίδι κατατρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού υπό τον φόβο του “κομμουνισμού”, γεγονός που κατάφερε να συμπιέσει τα ποσοστά όλων των κομμάτων, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

 Η Χρυσή Αυγή παρά το γεγονός ότι όλα τα υπόλοιπα κόμματα συντονίστηκαν στον πόλεμο λάσπης εναντίον της κράτησε σταθερά τα ποσοστά της, αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος που ψηφίζει την Χρυσή Αυγή είναι ατρόμητος και δεν χαμπαριάζει από τα κόλπα του συστήματος. Η Χρυσή Αυγή όπως έδειξαν οι αναλύσεις του προηγούμενου εκλογικού αποτελέσματος έχει τεράστια ισχύ στην νεολαία δείχνοντας ότι παρά τις προσπάθειες του πολιτικού συστήματος είμαστε το Αύριο αυτού του τόπου.

 Το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα είναι μια τέραστια Νίκη της Χρυσής Αυγής και των Ελλήνων πολιτών ενάντια σε αυτούς που τον καταπιέζουν και τον ξεπουλάνε. Η “επόμενη μέρα” βρίσκει την Χρυσή Αυγή εκεί που ήταν και την “προηγούμενη μέρα” στις επάλξεις του Αγώνα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ και Υπέρ των Ελλήνων! Για την Πατρίδα και τον Λαό!

 Πηγή:  http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/megalh-nikh-ths-chrushs-aughs-para-ton-polemo-lasphs-kai-thn-polwsh#.T97hxpg3vKQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου