Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Περί Κασιδιάρη και Κανέλλη


 Όλοι έχουμε δει το περιστατικό με την αψιμαχία του Ηλία Κασιδιάρη και της Λιάνας Κανέλλη στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά θα γραφτούν.

 Οι εκπρόσωποι του καθεστώτος (αλήτες-προδότες-πολιτικοί, αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που χρόνια τώρα τρώνε στην υγειά των κορόιδων) θα εξαπολύσουν μύδρους κατά της Χρυσής Αυγής, της φασιστικής βίας, του αυγού του φιδιού κτλ.

 Θα πρέπει κάποτε αυτοί οι "κύριοι" να χωνέψουν ότι οι 441.000 συμπατριώτες μας που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή, το έκαναν για να προβαίνει μεταξύ άλλων και σε τέτοιες κινήσεις.
 Όποιος επιθυμεί έναν καθωσπρεπίστικο, μετριοπαθή και φοβικό πατριωτικό λόγο από ανθρωπάκια που θέλουν να τα έχουν καλά με όλους, εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να έχει καμμία σχέση με την Χρυσή Αυγή και τον Λαϊκό Εθνικισμό που εκείνη εκφράζει.

 Υπάρχει κανείς που να διαφωνεί στο ότι οι σημερινοί πολιτικάντηδες θέλουν ένα (τουλάχιστον) γερό χέρι ξύλο;
 Πλην των τρεμοπρετεντεροκαψήδων και των ψυχαρομπομπολαίων, μάλλον κανείς..

 Μήπως υπάρχει κανείς αφελής που να αμφιβάλλει ότι η κυρία Κανέλλη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του σάπιου πολιτικο-δημοσιογραφικού κατεστημένου;
 Για τους μη-γνωρίζοντες να υπενθυμίσουμε ότι η κυρία Κανέλλη ήταν ένθερμη δεξιά οννεδίτισσα, αργότερα υπήρξε σύμβουλος της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου τον καιρό της παντοδυναμίας της τελευταίας και τελικώς κατέληξε στο ΚΚΕ, όντας η μοναδική βουλευτής του που δίνει θρησκευτικό όρκο. Φυσικά σαν γνήσια χριστιανο-κομμουνίστρια κατοικεί στην Εκάλη και οδηγεί Μερσέντες.
 Περισσότερα για την κυρία Κανέλλη εδώ.

 Μήπως υπάρχει κανείς που να διαφωνεί στο ότι η κυρία Κανέλλη είναι άκρως ερειστική και επιθετική οταν βγαίνει και μιλάει στην τηλεόραση; 
 Προφανώς όχι. Ε λοιπόν, όταν σπέρνεις ανέμους, κάποια στιγμή θα θερίσεις θύελλες.
 Μήπως υπάρχει κάποιος που δεν είδε ότι η κυρία Κανέλλη ήταν αυτή που προκάλεσε και χειροδίκησε πρώτη σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη;
 Εδώ μπορεί να γυρίσει κάποιος και να πει ότι "ποτέ δεν χτυπάμε γυναίκες". Όμως, αυτό το καθ'όλα σωστό επιχείρημα  θα ίσχυε 100% αν ο Κασιδιάρης χτυπούσε την συριζαία Δούρου, με την οποία επίσης είχε έντονη διαφωνία στην ίδια εκπομπή. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως.


 Υ.Γ: Nα συμπληρώσουμε ότι στην συγκεκριμένη εκπομπή ακούστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ο ακριβέστατος πολιτικός χαρακτηρισμός ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙ!!
 Επιτέλους, χάρη στην Χρυσή Αυγή, η ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς αποτελεί παρελθόν. Τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο.
                           ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.
 




3 σχόλια:

  1. Ο μεσος Ελληνας αντι-κομμουνιστης ομως, δεν οραματιζεται αξιες τυπου Μιχαλολιακου. Ο Εθνικος σοσιαλισμος εχει πολυ λιγα να ζηλεψει απ τον διεθνη σοσιαλισμο κατ αρχην. Ειναι μεταξυ τους αντιπαλοι ως συμπορευομενοι ανταγωνιστες , οχι ως αντιθετοι, διοτι ποτε δεν ησαν ιδεολογικα αντιθετοι. Αν τωρα η χρυση αυγη θεωρει οτι πρεσβευει τον Εθνικισμο, οι επαξιοι μνηστηρες ειναι - δυστυχως γι αυτην - παρα πολλοι, κυριως αυτοι που κραταν τη γραμμη του αντι-φασιστο-κομμουνισμου απο τοτε. Διοτι τοτε, οπως και τωρα, τα μετωπα ησαν δυο, οχι ενα. Η χρυση αυγη αποτελει τα απομειναρια του αλλου μετωπου. Απλως εχει βρει τις εστιες κενες, λογω της δεδομενης μνημειωδους Ελληνικης συλλογικης βλακειας, και βαζει τζαμπα γκολ. Ως εγγονος του ταγματαρχη της εφοδου κατα του υψωματος "Κορωνα" Κιλκις στον εμφυλιο (και προγενεστερα στελεχος της ΠΑΟ), θεωρω προδοσια και ιεροσυλια τον χιτλερικο χαιρετισμο διαφορων κακομοιριδων που αναζητουν ταυτοτητα "ψωρο-γενναιοτητας" στις εορταστικες επετειους της εν λογω μαχης. Ειναι για μενα, ΚΑΙ οικογενειακος διασυρμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ενστάσεις σου περί Χρυσής Αυγής καταγράφηκαν. Δεν θα τις σχολιάσω διότι ούτε εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είμαι, ούτε το ιστολόγιο είναι κομματικό.

      Απλά είμαι σίγουρος ότι ο παππούς σου δεν θα ομιλούσε περί "εμφυλίου", όπως εσύ, αλλά περί συμμοριτοπολέμου που είναι και το ορθόν.

      Διαγραφή
    2. ηταν εμφυλιος και υπευθυνοι ηταν ολοι εν ονοματι των αφεντικων των ηγετων της καθε μιας απο τις παραταξεις. Περιπου η σχεδον το ιδιο που γινεται και τωρα.Η Ελλας και οι Ελληνεςειχαν εχουν ηγετες κατωτερους των περιστασεων εξαιρουνται δυο τρεις

      Διαγραφή