Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ανήμερα της επετείου τους οι αντιχουντικοί δημοκράτες εφαρμόζουν χουντικό νομοθετικό διάταγμα περί "απαγόρευσης συναθροίσεων" για να πλήξουν την Χρυσή Αυγή!


 Οι άνθρωποι τελικά είναι αστείοι. Έφτασαν στο απόγειο του αυτοεξευτελισμού όταν πριν λίγη ώρα η ΓΑΔΑ έβγαλε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία απαγόρευονται οι συναθροίσεις σε συγκεκριμένο χώρο του κέντρου των Αθηνών.
 Η απαγόρευση φυσικά είναι φωτογραφική, είναι σε απόλυτη αρμονία με το θέλημα του πολιτικά ανύπαρκτου Καμίνη και κάποιου υπουργού ονόματι Δένδια και στρέφεται σαφώς κατά της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής.

 Πληροφοριακά, οι απαγορεύσεις συναθροίσεων και συγκεντρώσεων βασίζονται στο νομοθετικό διάταγμα 794/1971 (οι δημοκράτες το αποκαλούν φυσικά χουντικό διάταγμα) που εκδόθηκε φυσικά επί κυβερνήσεως 21ης Απριλίου.
  Παρατηρείται δηλαδή το παράδοξο, οι αντιχουντικοί δημοκράτες να απαγορεύουν φιλανθρωπική δράση ενός κόμματος, το οποίο οι ίδιοι χαρακτηρίζουν ναζιστικό, φασιστικό, φιλο-χουντικό κτλ, βασιζόμενοι σε ένα "χουντικό" διάταγμα!
 Το σουρεαλιστικόν του πράγματος γίνεται ακόμη σουρεαλιστικότερον αν αναλογιστούμε ότι αυτά τα καραγκιοζιλίκια συμβαίνουν στα "γενέθλια" της δημοκρατίας τους, 24 Ιουλίου.

 Αυτά βέβαια μόνο στο δημοκρατικό ελλαδιστάν του μνημονίου συμβαίνουν.

 Νομίζουν ότι με τέτοιες απαγορεύσεις θα ανακοπεί η ανεξέλεγκτα αναδική πορεία της Χρυσής Αυγής.
 Ναι, όπως ανέκοψε την πορεία της Χρυσής Αυγής η επίθεση των ΜΑΤ στον Άγιο Παντελεήμονα τον Ιανουάριο του 2011 και στο Σύνταγμα τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ή όπως την ανέκοψε η παρόμοια απαγόρευση διανομής τροφίμων πριν από τρεις μήνες στην πλατεία Συντάγματος...

 Με τέτοιους πανέξυπνους εχθρούς, τι τους θες τους φίλους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου