Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η προφυλάκιση Κασιδιάρη σηματοδοτεί έναν νέο, πιο σκληρό κύκλο διώξεων


tromaktiko
 Χθες το μεσημέρι, η ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, μετά την απολογία του που αφορούσε την συμπληρωματική κατηγορία για δύο... νόμιμες καραμπίνες. Τόσο απλά. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, που δεν είχε μπεί μέσα με τον πρώτο γύρο των συλλήψεων, οδηγείται (μάλλον αυτή την ίδια στιγμή που γράφεται το παρόν) στις φυλακές, προκειμένου να παραμείνει εκεί για να μην τελέσει... νέα εγκλήματα. Όπως π.χ. να αγοράσει νέες νόμιμες καραμπίνες, θα αναρωτηθεί ο κάθε ένας από εμάς.

Η προφυλάκιση ενός νέου ανθρώπου για μία τέτοιου είδους κατηγορία, αποδεικνύει ότι στην δικαιοσύνη αυτή την στιγμή λαμβάνει χώρα μία τεραστίων διαστάσεων προσπάθεια να διαμορφωθεί ένα κλίμα ποινικοποίησης της αντίθεσης στο σύστημα και στην πολιτική ορθότητα.
Δεν γνωρίζουμε εάν ο Κασιδιάρης προφυλακίζεται επειδή δεν έκανε τα "χατήρια" κάποιων. Δεν γνωρίζουμε ούτε εάν ο Κασιδιάρης προφυλακίζεται επειδή άφησε τέταρτους και πέμπτους τους νεοδημοκράτες υποψηφίους στην Αθήνα, δημιουργώντας έτσι μία πολιτική τάση, που θέλει την ΝΔ να ακολουθεί την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ.
Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι προσπάθειες κάποιων να "προστατέψουν" από την Χρυσή Αυγή το "συνταγματικό τόξο", είναι σαφές ότι έχουν εγκαινιάσει μία περίοδο ολοκληρωτισμού σε αυτή εδώ την πατρίδα. Μία περίοδο ολοκληρωτισμού, σκληρού ολοκληρωτισμού. Η κατάρρευση της πολιτικής ορθότητας ως κατασταλτικού εργαλείου, έφερε αυτό το στάδιο.
Το τι μέλλει γεννέσθαι στην υπόθεση της ΧΑ δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Άλλοι έχουν τα καρπούζια και τα μαχαίρια. Και αυτοί οι άλλοι σίγουρα δεν είναι ο ελληνικός λαός.


 Πηγή: http://elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/14365-2014-07-10-13-44-34.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου