Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των Ευζώνων του Συντάγματος Ψαρρού

 Αναδημοσιεύουμε την παρακάτω είδηση απ'την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.
 Οι συναγωνιστές απ΄τις κοντινές περιοχές τίμησαν την μνήμη του Δημήτριου Ψαρρού και των σφαγιασθέντων απ'τους κομμουνιστές αντρών του.
 Την ίδια στιγμή οι πολιτικοί απατεώνες της Συγγρού πουλάνε αντικομμουνιστιλίκι της πλάκας για να ψαρέψουν ψήφους αφελών, αλλά παράλληλα δηλώνουν σταθερά απόντες σε τέτοια εθνικά προσκλητήρια μνήμης... μην τυχόν και τους παρεξηγήσουν...
 Για τον -καταγόμενο εκ Φωκίδας- Καμμένο ας μην το συζητήσουμε καλύτερα.. αυτός άλλωστε ονειρεύεται νέα ΕΑΜ....




Την Κυριακή 20 Μαΐου όπως είχε αναγγελθεί, αντιπροσωπίες των πυρήνων της Χρυσής Αυγής, Αχαΐας, Φωκίδος και Αιτ/νίας πορευτήκαμε στο Κλήμα Δωρίδος, προκειμένου να τιμήσουμε την μνήμη των σφαγιασθέντων υπό των ορδών του ΕΛ.Α.Σ. , Eυζώνων του 5/42 Συντάγματος Ψαρρού. Δεκάδες Χρυσαυγίτες, συγγενείς των θυμάτων αλλά και απλοί πολίτες της περιοχής, παραυρέθηκαν στη λιτή τελετή αναφωνώντας "Παρών" στο άκουσμα του προσκλητηρίου. Στην κατάθεση στεφάνων που ακολούθησε, εκ μέρους της Χρυσής Αυγής για το νομό Αιτ/νίας κατέθεσε ο συναγωνιστής και βουλευτής πλέον, Κων/νος Μπαρμπαρούσης και ο εκπρόσωπος της T.O. Πατρών και υποψήφιος του νομού, συναγωνιστής Απόστολος Γιαχαλής.
Αξίζει να αναφερθεί ότι "έλαμψαν" δια της απουσίας τους οι στρατιωτικές και αστυνομικές Αρχές της περιοχής. Για πρώτη φορά δεν τίμησαν την μνήμη εκείνων που έπεσαν για την Πατρίδα!
Στη συνέχεια ακολούθησε συνδιάσκεψη των πυρήνων της περιοχής με θέμα τις επικείμενες εκλογές.


 Πηγή:  http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-thn-mnhmh-twn-euzwnwn-tou-suntagmatos#.T8SVyphSPCM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου