Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τι σχέση έχει ο Μελιγαλάς με την ΕΡΤ ρε πανίβλακες της αριστεράς;


΄Ολοι είδαμε ότι στο προαύλιο της ΕΡΤ οι συγκεντρωμένοι φώναζαν μεταξύ άλλων το "επαναστατικό" σύνθημα "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" που παρέπεμπε φυσικά στο απεχθές έγκλημα πολέμου που διέπραξαν οι κομμουνιστές στην μαρτυρική κωμόπολη της Μεσσηνίας.
  Μοιραία, οι αριστεροί που φώναζαν αυτό το σύνθημα θα πρέπει να εξηγήσουν κατά ποιον τρόπο συνδέεται το θέμα της ΕΡΤ με το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ και το έγκλημα του Μελιγαλά.

 Το ερώτημα φυσικά είναι ρητορικό.
Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει απολύτως καμμία σχέση ανάμεσα στα γεγονότα του Μελιγαλά του 1944 και το κλείσιμο της ΕΡΤ το 2013. Μόνο ένας σχιζοφρενής θα επιχειρούσε να τα συσχετίσει.

 Απλά για μια ακόμη φορά οι αριστεροί - διαφόρων τάσεων και αποχρώσεων- έσπευσαν να καπελώσουν με τον πλέον απόλυτο τρόπο ένα σημαντικό κοινωνικό ζήτημα, και να το "ντύσουν" με εμφυλιοπολεμική φρασεολογία.
 Τι προσπαθούν να πετύχουν;
 Να αποδείξουν ότι η ΕΡΤ είναι φέουδό τους, και το υπερασπίζονται;
 Μπράβο τους. Μόνο που στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να εξηγήσουν (αυτοί οι ... αντιμνημονιακοί...) γιατί δεν αντιδρούσαν εμπράκτως στην φιλομνημονιακή γραμμή της ΕΡΤ την οποία επέβαλλε η τριμερής κυβέρνηση-μαριονέτα.

 Η υιοθέτηση  τέτοιων άσχετων με το θέμα της ΕΡΤ συνθημάτων από μέρους τους καταδεικνύει τα τεράστια συμπλέγματά τους. Οι αριστεροί, οποιασδήποτε τάσης, δεν έχουν χωνέψει ακόμα την ήττα των πολιτικών τους προγόνων και ονειρεύονται νέες πηγάδες του Μελιγαλά για να πάρουν την ιστορική ρεβάνς...
 ΄Ετσι νομίζουν τουλάχιστον. Τόσο μυαλό έχουν.
 Αντί να κοιτάξουν να χρησιμοποιήσουν μια φρασελογία και μια συνθηματολογία που θα έλξει περισσότερο κόσμο, αυτοί κραυγάζουν για Μελιγαλάδες απωθώντας έτσι ένα σημαντικό τμήμα του λαού που επίσης διαφωνεί κάθετα με το ετσιθελικό κλείσιμο της ΕΡΤ απ΄την μνημονιακή κυβέρνηση ανδεικέλων και την απόλυση 2,500 εργαζομένων.

Τελικά η ήττα τους το 1943-49 τους άφησε τόσα απωθημένα τα οποία σε συνδυασμό με την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής τους τυφλώνουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να κάνουν το ένα λάθος πίσω απ΄τ'αλλο. Αν ζούσαν σήμερα οι μεγάλοι αγκιτάτορες  του πάλαι ποτέ ΚΚΣΕ, θα τράβαγαν τα μαλλιά τους με τις "μεγαλοφυίες" της ελλαδικής αριστεράς που ηλιθιωδώς κραυγάζουν για Μελιγαλάδες λόγω του κλεισίματος της ΕΡΤ..

Είναι αυτονόητο ότι ουδείς λογικός άνθρωπος θα μπορούσε ποτε να εκλάβει  σαν απειλή το σύνθημα "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς".
Θα ήταν γελοίο να θεωρηθούν απειλή οι καλοβολεμένοι σαπιοκοιλιάδες της αριστεράς.
Μόνο για τον εαυτό τους αποτελούν απειλή και για κανέναν άλλο.

Ας κραυγάζουν λοιπόν όσο θέλουν για Μελιγαλάδες, για πηγάδες, για ΄Αρηδες, για κονσερβοκούτια και ότι άλλο γουστάρουν. Ομαδική ψυχοθεραπεία κάνουν, και μάλιστα αποτυχημένη, και τίποτα περισσότερο.

 Ας θυμούνται όμως οι πανίβλακες ότι στον Μελιγαλά τον Σεπτέμβριο του 1944 μπορεί να έγινε ότι έγινε, αλλά μερικούς μήνες μετά το σκηνικό άλλαξε άρδην και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο για τα κομμούνια της εποχής..
 Γιατί εκτός από βλάκες και νευρωτικοί είναι και άσχετοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου