Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ!!!

 
Η επικαιρότητα επιτάσσει να ξεφύγουμε πάλι απ’την θεματολογία του ιστολογίου.
  
 Αυτήν την φορά όχι για κάτι ευχάριστο όπως ήταν η συγκέντρωση για τα Ίμια, αλλά για μία ακόμη προδοσία. Χθες το βράδυ 199 αλήτες-προδότες-πολιτικοί υπερψήφισαν το μνημόνιο 2 το οποίο θα οδηγήσει σε περαιτέρω εξαθλίωση τον ελληνικό λαό προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων,  σαφή περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας και προσβολή της εθνικής μας αξιοπρέπειας.
 Την ίδια στιγμή οι πραιτωριανοί του ανθελληνικού καθεστώτος έπνιγαν στα χημικά την Αθήνα σε αγαστή συνεργασία με τον κάθε λογής αναρχοαριστερό πλιατσικολόγο που ρήμαζε ανενόχλητος ότι είχε απομείνει όρθιο απ΄την οικονομική λαίλαπα στο κέντρο της Αθήνας.
 Για μία ακόμη φορά το ανοργάνωτο πλήθος που κατέβηκε στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθεί (και καλά έκανε) ήταν ουσιαστικά άμαχος πληθυσμός μπροστά στις μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους.

  Το γεγονός ότι την ύστατη ώρα κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ διαφοροποιήθηκαν με αποτέλεσμα την διαγραφή τους, δεν τους αθωώνει στο ελάχιστο. Ας μην ξεχνάμε ότι οι πασόκοι ήταν αυτοί που υπερψήφιζαν μνημόνια, μεσοπρόθεσμα και άλλα αντιλαϊκά μέτρα. Ας μην ξεχνάμε ότι οι νεοδημοκράτες έδιναν ψήφο εμπιστοσύνης στην προδοτική κυβέρνηση Παπαδήμ(ι)ου.
 Η δε αριστερά συμμετείχε για μία ακόμη φορά σε αυτό το θίασο με τον τετριμμένο αναποτελεσματικό καταγγελτικό της ρόλο. Είναι απολύτως συνυπεύθυνοι διότι θα μπορούσαν να ταράξουν τα νερά, αλλά δεν το έκαναν. Πως; Με ομαδική παραίτηση τόσο των βουλευτών τους όσο και των επιλαχόντων. Τότε, για να καλυφθούν τα κενά θα πρεπε να γίνουν εκλογές μόνο στις εκλογικές περιφέρειες που είχαν εκλεγεί  οι παραιτηθέντες βουλευτές. Όταν όμως αυτό θα πρεπε να γίνει σε όλες τις μεγάλες περιφέρειες της χώρας (Α και Β Αθηνών, Α και Β Πειραιώς, Α και Β Θεσ/νίκης, υπόλ. Αττικής) στις οποίες είχαν εκλεγεί αριστεροί βουλευτές που μετά παραιτήθηκαν, τότε πρακτικά θα οδηγούσε σε διάλυση της βουλής και προκήρυξη εθνικών εκλογών.

 Για τον παπατζή Καρατζαφέρη, τους βουλευτάδες του, αλλά και τους δύο πρώην (κυρίως αυτούς…) βουλευτάδες του δεν αξίζει ούτε καν σχόλιο. Αυτοί είναι οι ένοχοι των ενόχων.

 Κανείς τους λοιπόν δεν είναι άθωος του αίματος. Είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι και υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου